Crypto-Prijzen.nl

Betterment wil in de crypto ruimte springen

Betterment wil in de crypto ruimte springen

Digitaal vermogensbeheer en investeringsplatform Betterment houdt de crypto ruimte in de gaten met het oog op het aanbieden van digitale activa gerelateerde investeringsmogelijkheden aan klanten, zei Sarah Levy, CEO van Betterment, tijdens een Yahoo Finance interview.

Snelle groei, voorkeur voor passieve investeringen

Levy erkende de volatiliteit van het activum, maar drong er bij haar bedrijf op aan dat boten van ongeveer $ 30 miljard aan activa onder beheer het aanbod zouden kunnen beperken tot langetermijn portfolios. Het zal gebruikers ook informeren over hoe ze enkele van de risico’s kunnen verminderen die voortvloeien uit de volatiliteit die gepaard gaat met grote schommelingen in de cryptomarkt.

Op 22 juni verklaarde Levy, volgens Yahoo Finance:

We weten dat investeerders steeds meer interesse hebben in crypto, dus wat we doen is echt proberen erachter te komen: is er een manier waarop we crypto kunnen aanbieden met een begeleide verpakking, zodat we onderweg kunnen helpen bij het opleiden? Ik denk dat hoe dat zich zal manifesteren meer zal zijn door een lens van een langetermijnaankoop en het aanhouden van het actief als een kleiner deel van een portfolio, in plaats van als een soort handelsmogelijkheid op korte termijn.

Deze opmerking werd gemaakt vlak voordat Cathie Wood, oprichter van Ark Invest, een aanvraag indiende voor het creëren van een Bitcoin (BTC/USD) exchange traded fund (ETF) bij SEC. Ondanks het relatief conservatieve bedrijfsbeleid is de CEO van Betterment enthousiast over cryptocurrency. Omdat crypto de neiging heeft om tegen de schommelingen van de economische cyclus in te gaan, kan het de klanten van het platform helpen hun bezit te diversifiëren.

Verbetering heeft de financiën gedemocratiseerd

Betterment beschouwt zichzelf al bijna tien jaar als een “pionier” in de beweging om financiën te democratiseren, aldus de CEO. Het democratiseren van financiën gaat over het toegankelijker maken van beleggen voor de ‘gewone belegger’. Maar Betterment speelt een unieke rol omdat het zich richt op beleggers met een langetermijnfocus.

We denken aan pensioen en we denken na over de keuzes die u nu kunt maken en die u op de lange termijn een beter leven geven.

In tegenstelling tot Robinhood en andere populaire handelsapps, die opties bieden om populaire munten zoals Bitcoin, Ethereum (ETH/USD) en Dogecoin (DOGE/USD) te kopen en verkopen, ontbreekt crypto op Betterment. Coinbase Global (COIN), de grootste Amerikaanse cryptobeurs, werd in april openbaar genoteerd. De waarde ervan werd bepaald op bijna $ 100 miljard. De koers van het aandeel is sinds 29 juni met bijna een kwart gedaald.

The post Betterment wil in de crypto ruimte springen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*