Crypto-Prijzen.nl

Beste Proof-of-Stake tokens die uw investering waard zijn

Beste Proof-of-Stake tokens die uw investering waard zijn

Elrond EGLD/USD is een schaalbaar, snel en veilig blockchain platform voor gedistribueerde applicaties dat een gedistribueerd netwerk van computers stimuleert om een smart contracts platform te gebruiken.

Algorand ALGO/USD is een gedecentraliseerd blockchain technologienetwerk dat decentralisatie en transacties tot stand brengt zonder een centrale autoriteit.

Cosmos ATOM/USD is een cryptocurrency die een ecosysteem van blockchains aandrijft die zijn ontworpen om te schalen en samen te werken.

Moet u beleggen in Elrond (EGLD)?

Op 11 november had Elrond (EGLD) een waarde van $ 326,53.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan in oktober doornemen.

De hoogste waarde ooit werd bereikt op 10 november, toen de token een waarde van $ 343,39 bereikte. Dit maakte het token $ 16,86 hoger in waarde of met 5%.

Op 1 oktober was EGLD slechts $ 206,91 waard.

Het hoogste punt van de maand was op 25 oktober, toen de token een waarde van $ 296,37 bereikte.

Hier zien we een waardestijging van $ 89,46 of met 43%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat EGLD eind november $ 350 bereikt, waardoor het een solide PoS token is om in te investeren.

Moet u beleggen in Algorand (ALGO)?

Op 11 november had Algorand (ALGO) een waarde van $ 1,97.

Om te zien wat dit waardepunt betekent voor het token en hoe ver het kan klimmen, zullen we in oktober de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan bekijken.

ALGO had zijn hoogste waarde ooit op 20 juni 2019, toen de waarde van het token steeg naar $ 3,56. Dit plaatste het token $ 1,59 hoger of 80% hoger in waarde bij zijn ATH dan zijn waarde op 11 november.

Op 1 oktober had ALGO een waarde van $ 1,6.

Het hoogste punt was op 4 oktober, toen het token een waarde van $ 2 bereikte. Hier kunnen we gedurende die periode een waardestijging van $ 0,4 zien.

Met dat in gedachten kunnen we verwachten dat het token eind november een waarde van $ 2,2 zal bereiken, waardoor het een solide PoS token is om in te investeren.

Moet u investeren in Cosmos (ATOM)?

Op 11 november had Cosmos (ATOM) een waarde van $ 33,41.

Om een beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we in oktober het hoogste punt aller tijden en de prestaties ervan bespreken.

De hoogste waarde aller tijden van Cosmos (ATOM) werd bereikt op 20 september, toen het token $ 44,42 bereikte.

Hier kunnen we zien dat het token $ 11,01 hoger in waarde was of met 32% op het hoogste punt ooit.

Op 12 oktober had ATOM zijn laagste waarde op $ 30,22.

De hoogste waarde was op 27 oktober, toen het token een waarde van $ 43,22 bereikte.

Dit is een prijsverschil van $ 13 of 43%.

Dat gezegd hebbende, heeft ATOM het potentieel om eind november $ 40 te bereiken, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Beste Proof-of-Stake tokens die uw investering waard zijn appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*