Crypto-Prijzen.nl

Beste plekken om The Graph te kopen, dat vandaag steeg met 17%

Beste plekken om The Graph te kopen, dat vandaag steeg met 17%

De live koers van The Graph vandaag is $0,39 met een 24-uurs handelsvolume van $217,2 miljoen. The Graph is de afgelopen 24 uur met 16,65% gestegen.

Deze korte handleiding bevat alles wat je moet weten over het netwerk en de munt van The Graph, inclusief of en waar je The Graph kunt kopen als je dat wilt.

Beste plekken om The Graph nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is The Graph?

De Graph is een protocol voor het opvragen van gegevens voor het Ethereum Mainnet en vergelijkbare netwerken, dat veel toepassingen in het bredere Web3-ecosysteem en gedeeltelijk DeFi aandrijft.

GraphQL wordt gebruikt om blockchain-gegevens op te halen, die vervolgens worden gebruikt om subgrafieken te bouwen en te publiceren. Het is gemakkelijk voor ontwikkelaars om op dit netwerk te bouwen vanwege een gehoste service in productie.

De Graph ondersteunt het indexeren van gegevens van Ethereum, IPFS en POA.

The Graph is bedoeld om betrouwbare gedecentraliseerde openbare infrastructuur mainstream te maken. Deelnemers gebruiken Graph Token (GRT) om de economische veiligheid van het netwerk en de integriteit van de opgevraagde gegevens te waarborgen.

Moet ik nu The Graph kopen?

The Graph grafiek kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

Prijsvoorspelling The Graph

Price Prediction is behoorlijk bullish op GRT. Ze voorspellen dat de prijs dit jaar kan oplopen tot $0,66 met de gemiddelde handelsprijs van $0,58. In 2023 zal het minstens $0,84 waard zijn, maar het is waarschijnlijker dat het wordt verhandeld voor de gemiddelde prijs van $0,87.

Het jaar erop zal The Graph voor minimaal $1,19 worden verhandeld. De prijs kan oplopen tot maximaal $1,41 met een gemiddelde handelsprijs van $1,23. De laagst mogelijke prijs in 2025 is $1,81.

Wallet Investor heeft een zeer tegengestelde mening. Ze beschouwen The Graph als een slechte investering voor een jaar. De prijs blijft ongewijzigd en je belegging kan waarde verliezen.

De grafiek op sociale media

The post Beste plekken om The Graph te kopen, dat vandaag steeg met 17% appeared first on Cryptostart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*