Crypto-Prijzen.nl

Beste plekken om Solana te kopen, dat in 24 uur met 9% steeg

Beste plekken om Solana te kopen, dat in 24 uur met 9% steeg

Solana was deze week in het nieuws nadat OpenSea een integratie met het leidende ecosysteem onthulde, dat een belangrijke speler is in de NFT-industrie. Sinds de aankondiging heeft Solana meer dan 8% aan zijn waarde toegevoegd.

De prijs zakte lichtjes in Aziatische uren. Bij het ter perse gaan was het bijna $123 waard, het hoogste punt sinds begin februari.

Als je meer wilt weten over Solana, of het u een goed rendement kan opleveren, en de beste plekken om Solana te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om Solana nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Solana?

Solana is een 3G-blockchain die de ontwikkeling van slimme contracten, dApps en andere DeFi-oplossingen ondersteunt. Het verschilt van andere blockchains omdat het een hybride consensusalgoritme gebruikt dat proof of stake combineert met proof of history.

Hierdoor kan het ecosysteem tot 50.000 transacties per seconde verwerken. Het open source-netwerk gebruikt enkele honderden knooppunten, wat een veel grotere efficiëntie mogelijk maakt dan de meeste bestaande modellen.

Vanwege de composability van het Ethereum Mainnet, herbergt het nog steeds een groot aantal dApps. Velen van hen vinden Solana een beter alternatief omdat het sneller en goedkoper is.

Moet ik nu Solana kopen?

Solana kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

Solana prijsvoorspelling

Volgens FX Street zou Solana’s native crypto SOL na een lichte dip een nieuwe aanloop naar $136 kunnen veroorzaken. De bull run zal echter eindigen met een dagelijkse kandelaar van iets minder dan $78.

Solana op social media

The post Beste plekken om Solana te kopen, dat in 24 uur met 9% steeg appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*