Crypto-Prijzen.nl

Beste plekken om SLP te kopen, dat met 19% in waarde steeg

Beste plekken om SLP te kopen, dat met 19% in waarde steeg

SLP (Smooth Love Potion) is het in-game token van de blockchain-game Axie Infinity. De prijs stijgt nadat Binance Axie aan zijn Auto-Invest heeft toegevoegd.

Als je meer wilt weten over SLP, of je het zou moeten kopen, en de beste plaatsen om SLP te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om nu SLP te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is SLP?

SLP is een token dat je kunt verdienen door het Axie Infinity-spel te spelen. SLP wordt gebruikt in plaats van ervaringspunten. Het is een ERC-20-token waarmee je Axies kunt fokken, digitale huisdieren in het spel. De fokkosten beginnen bij 100 SLP, wat slechts $2 is op basis van de huidige prijs, maar het neemt geleidelijk toe.

De kosten zijn 200, 300, 500, 800 en 1.300 SLP voor respectievelijk de tweede, derde, vierde, vijfde en zesde fokkerij. Om de inflatie onder controle te houden, is het maximale aantal keren dat je een Axie kunt fokken zeven.

SLP is uniek omdat Binance het heeft opgenomen in zijn Innovation Zone, een handelscategorie die is gereserveerd voor activa die waarschijnlijk risicovoller en volatieler zijn dan het gemiddelde.

Moet ik nu SLP kopen?

SLP kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

SLP prijsvoorspelling

Crowd Wisdom voorspelt dat SLP dit jaar gemiddeld voor $0,03 zal worden verhandeld. In 2025 wordt een waarde van $0,066 voorspeld. Het handelt op het moment van schrijven voor $0,02.

SLP op social media

The post Beste plekken om SLP te kopen, dat met 19% in waarde steeg appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*