Crypto-Prijzen.nl

Beste plekken om NEM te kopen, het token van een unieke PoI-blockchain

Beste plekken om NEM te kopen, het token van een unieke PoI-blockchain

NEM handelt momenteel voor $0,11 met een 24-uurs handelsvolume van $33,3 miljoen. De 84e grootste munt volgens marktkapitalisatie is vandaag met 2,19% in waarde gestegen.

Het ecosysteem heeft onlangs een nieuwe versie van de NEM Nano Wallet uitgebracht, waarmee de Trezor-integratie is verholpen en geüpgraded. Ze hebben ook een beetje refactoring gedaan.

Toen Valkyrie Investments protocol treasury management lanceerde, dat ze gisteren aankondigden, tekenden ze NEM als de eerste klant.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je NEM kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om NEM nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is NEM?

NEM staat voor New Economy Movement. Het is een platformecosysteem dat cryptografie en blockchain gebruikt om oplossingen te bieden voor individuen en bedrijven. De native cryptocurrency is XEM.

NEM heeft verschillende unieke kenmerken, waarvan de manier waarop de NIS1-blockchain is beveiligd waarschijnlijk de belangrijkste is. Deze blockchain gebruikt noch PoS noch PoW, die veel meer wijdverbreid zijn. Het algoritme wordt proof-of-importance (PoI) genoemd.

Dit algoritme zorgt ervoor dat transacties op het netwerk transparant en tijdig worden geregistreerd en verwerkt.

Moet ik nu NEM kopen?

NEM kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

NEM prijsvoorspelling

Wallet Investor vindt NEM een geweldige investering. Ze verwachten dat het in maart 2027 $0,36 zal bereiken. Een investering van 5 jaar zal een omzet van 223% genereren. Een investering van $100 kan in vijf jaar oplopen tot $323 als deze voorspelling juist blijkt te zijn.

NEM op social media

The post Beste plekken om NEM te kopen, het token van een unieke PoI-blockchain appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*