Crypto-Prijzen.nl

Beste plekken om KNC te kopen, dat vandaag steeg met 33%

Beste plekken om KNC te kopen, dat vandaag steeg met 33%

Het token van Kyber Network won gisteren 22% en voegde vandaag nog een derde toe aan zijn waarde, waarmee hij de hoogtepunten van vorige week opnieuw testte. Hoe zal de prijs bewegen?

Zoek niet verder dan dit korte artikel voor alle details over KNC: wat het is, is het de moeite waard om in te investeren en de beste plaatsen om KNC nu te kopen.

Beste plekken om KNC nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is KNC?

KNC is het native token van Kyber Network Crystal v2, dat zichzelf omschrijft als de beste multichain DeFi-liquiditeitshub. Het verzamelt liquiditeit uit verschillende bronnen om veilige en directe transacties te bieden op elke gedecentraliseerde applicatie (DApp).

Het belangrijkste doel is om DEX’s, DeFi DApps en andere gebruikers toegang te geven tot liquiditeitspools die de beste tarieven bieden. Alle transacties op dit netwerk gebeuren on-chain, wat betekent dat elke Ethereum-blokverkenner ze gemakkelijk kan verifiëren.

Projecten kunnen bovenop Kyber voortbouwen om zijn diensten te gebruiken, zoals liquiditeitsaggregatie, onmiddellijke afwikkeling van tokens en een aanpasbaar bedrijfsmodel.

Moet ik nu KNC kopen?

KNC kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

KNC prijsvoorspelling

Digital Coin voorspelt dat KNC in 2023 de $3,99 zal bereiken, voordat het in 2024 daalt naar $3,83. In 2025 zal het terugveren en $5,28 bereiken. Ze voorspellen een nieuwe daling tot $4,83 in 2026 voordat de prijs zal herstellen tot $6 in 2027.

KNC op sociale media

The post Beste plekken om KNC te kopen, dat vandaag steeg met 33% appeared first on Cryptostart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*