Crypto-Prijzen.nl

Beste plekken om Holo te kopen, dat vandaag met 8% in waarde steeg

Beste plekken om Holo te kopen, dat vandaag met 8% in waarde steeg

Volgens Holo’s roadmap-release van gisteren heeft het ecosysteem drie mijlpalen bereikt in slechts drie maanden. Misschien wel het belangrijkste was het succes van Elemental Chat, een proof-of-concept-app die is ontworpen om het Holochain-framework en het daarop gebouwde Holo-hostingnetwerk te stresstesten.

Zoek niet verder dan dit korte artikel om alles te weten te komen over Holo, of het een goede investering is en de beste plaatsen om Holo nu te kopen.

Beste plekken om Holo nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Holo?

Holo host dApps die zijn gebouwd met behulp van het Holochain-framework, waardoor het niet langer nodig is om blockchain-technologie te gebruiken. Het doel van Holo, een peer-to-peer gedistribueerd platform, is om de met Holochain gebouwde apps te verbinden met het bredere internet.

In het proces zal het een marktplaats en ecosysteem bieden waarin dApps gemakkelijk toegankelijk zijn, online gehost door Holo-netwerkdeelnemers.

De tweede belangrijke mijlpaal was HoloFuel Transactions Pre-release UX/UI. Tientallen gebruikers namen deel aan twee pre-releasetests met Holo. De ontvangen feedback maakte het gemakkelijk om te zien hoe HoloFuel kan worden verbeterd voor de volgende tests.

De derde mijlpaal was de bruikbaarheid van HoloPort-registratie, die de koppelingen vertegenwoordigt van Holo’s hele app-suite, waaronder Publisher Portal, Host Console en HoloFuel, en het werk van Holo’s gedistribueerde hostingnetwerk levensvatbaar maakt.

De suite maakt ook nieuwe, op Holochain gebaseerde veilige identiteiten mogelijk. De identiteit van een gebruiker wordt geïntegreerd in alle drie de apps, ongeacht hoe ze communiceren met het netwerk.

Moet ik nu Holo kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Holo prijsvoorspelling

Volgens prijsanalyse,- en voorspellingsaggregator CryptoNewsz zal de prijs van Holo tegen het einde van het jaar $0,008 bereiken, bijna drie keer zo hoog als nu.

Holo zal tegen 2023 voor $0,009 worden verhandeld en tegen 2025 stijgen tot $0,014. Over vijf jaar kan het wel $0,016 waard zijn.

Holo op social media

The post Beste plekken om Holo te kopen, dat vandaag met 8% in waarde steeg appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*