Crypto-Prijzen.nl

Beste plekken om HNT te kopen, dat weer aan het stijgen is

Beste plekken om HNT te kopen, dat weer aan het stijgen is

Helium’s munt HNT daalde na een recente rally, maar begint weer te stijgen. Er is wat positief nieuws omheen geweest.

Het Helium-netwerk onthulde nieuwe hotspots, het 5G-ecosysteem groeide exponentieel in een jaar tijd, GigSky lanceerde het eerste mobiele abonnement en Dish trad toe als de eerste grote provider.

HNT is tot dusver vandaag met 16% gestegen. Als je wilt weten wat HNT is, of het jou een goed rendement kan opleveren, en de beste plekken om HNT te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om nu HNT te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is HNT?

HNT is het token van Helium, een gedecentraliseerd blockchain-aangedreven netwerk voor Internet of Things (IoT)-apparaten. Hiermee kunnen draadloze apparaten met een laag vermogen communiceren en gegevens verzenden via het netwerk van knooppunten.

Deze knooppunten worden Hotspots genoemd, die eerder werden genoemd. Ze zijn een combinatie van een blockchain-mijnapparaat en een draadloze gateway.

Helium is het meest interessant voor eigenaren van apparaten en mensen die in de IoT-ruimte hebben geïnvesteerd. Financiële prikkels bieden verdere outreach-mogelijkheden.

Het netwerk stelt knooppunten in een netwerk in staat om consensus te bereiken, zelfs met een inconsistente verbindingskwaliteit. Dit komt omdat het draait op een nieuw algoritme genaamd proof-of-coverage, gebaseerd op het HoneyBadger BFT-protocol.

Moet ik nu HNT kopen?

HNT kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

HNT prijsvoorspelling

Digital Coin Price voorspelt dat Helium tegen het einde van 2022 $29 zal bereiken. Voor 2025 verwachten ze een stijging tot $40,17.

GOV Capital is zelfs nog optimistischer over HNT op lange termijn. Ze voorspellen dat de munt in november van dit jaar $70 zal passeren. In 2027 zal 1 HNT maar liefst $860 waard zijn.

HNT op sociale media

The post Beste plekken om HNT te kopen, dat weer aan het stijgen is appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*