Crypto-Prijzen.nl

Beste plekken om ENS te kopen, dat een kwart aan zijn waarde toevoegde

Beste plekken om ENS te kopen, dat een kwart aan zijn waarde toevoegde

Na het plaatsen van historische dagelijkse verkopen van ENS-domeinen op OpenSea, voegde de Ethereum Name Service-munt meer dan 20% toe aan zijn waarde.

Deze korte handleiding bevat alles wat je moet weten over het ENS-netwerk en de munt, inclusief of en waar je ENS kunt kopen als je dat wilt.

Beste plekken om ENS nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is ENS?

Ethereum Name Service (ENS) is een gedistribueerd, open en uitbreidbaar naamgevingssysteem op basis van de Ethereum-blockchain. ENS zet door mensen leesbare Ethereum-adressen om in machineleesbare alfanumerieke codes.

De omgekeerde conversie – het koppelen van metadata en machineleesbare adressen aan door mensen leesbare Ethereum-adressen – is ook mogelijk.

Het doel van Ethereum Name Service is om het op Ethereum gebaseerde web gemakkelijker toegankelijk en begrijpelijk te maken voor mensen, vergelijkbaar met hoe de Domain Name Service van het internet internet toegankelijker maakt.

Net als DNS gebruikt ENS ook een systeem van door punten gescheiden hiërarchische namen, domeinen genaamd, waarbij domeineigenaren hun subdomeinen volledig beheren.

Moet ik nu ENS kopen?

ENS kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

ENS prijsvoorspelling

Price Prediction voorspelt dit jaar een maximumniveau van $24,21 voor ENS met een gemiddelde prijs van $21. Het zal in 2023 voor minimaal $29,51 worden verhandeld, in welk jaar het kan oplopen tot $35,40.

De analist voorspelt ook een opwaarts traject in 2024. 1 ENS is minimaal $42 waard. Het kan $51,44 bereiken met de gemiddelde prijs van $43.

ENS op sociale media

The post Beste plekken om ENS te kopen, dat een kwart aan zijn waarde toevoegde appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*