Crypto-Prijzen.nl

Beste plekken om DESO te kopen, dat in 24 uur steeg met 11%

Beste plekken om DESO te kopen, dat in 24 uur steeg met 11%

Op het moment van schrijven handelde Decentralized Social (DESO) voor iets minder dan $47 met een 24-uurs handelsvolume van $11 miljoen. Naarmate de wereld dichter bij decentralisatie komt, wordt DESO steeds populairder en ziet de prijs ervan gestaag groeien.

Zoek niet verder dan dit korte artikel voor alle details over DESO: wat het is, is het de moeite waard om in te investeren en de beste plaatsen om DESO nu te kopen.

Beste plekken om DESO nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is DESO?

DESO is het token van Decentralized Social, een nieuw type blockchain dat is ontworpen om gedecentraliseerde sociale netwerken in het Web3 tijdperk voort te stuwen. Het is gericht op het oplossen van problemen die zijn ontstaan door de centralisatie van sociale netwerken sinds de oprichting in 2019.

Een klein aantal entiteiten controleert tegenwoordig het publieke debat, terwijl de daadwerkelijke makers van inhoud zowel onderbetrokken als onderbetaald zijn. DESO wil hier verandering in brengen door sociale media-inhoud als een openbaar nut te beschouwen en universeel toegankelijk te maken.

De blockchain zal dit mogelijk maken door een schaalbare en efficiënte database-infrastructuur te combineren met het paradigma van het open P2P financiële ecosysteem dat cryptocurrency biedt.

Moet ik nu DESO kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

DESO prijsvoorspelling

Tech News Leader voorspelt dat DESO dit jaar $65 zal bereiken en over 5 jaar $193 waard zal zijn. Over tien jaar zal het worden verhandeld voor $1.147.

DESO op social media

The post Beste plekken om DESO te kopen, dat in 24 uur steeg met 11% appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*