Crypto-Prijzen.nl

Beste plekken om ApeCoin te kopen, dat in 24 uur met 13% steeg

Beste plekken om ApeCoin te kopen, dat in 24 uur met 13% steeg

De prijs van ApeCoin is gestaag gestegen naarmate de stemming over het bestuur van DAO doorgaat. De stemming sluit op 4 mei.

Zal de prijs van ApeCoin tot die tijd blijven stijgen? In dit artikel proberen we veel relevante vragen te beantwoorden, waaronder waar je ApeCoin kunt kopen.

Beste plekken om ApeCoin nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is ApeCoin?

ApeCoin is een hulpprogramma en ERC-20-governancetoken dat binnen het APE-ecosysteem wordt gebruikt om een gedecentraliseerde gemeenschap te versterken en te stimuleren. ApeCoin-houders hebben zelfbestuur via het gedecentraliseerde bestuurskader dat de ApeCoin DAO beheert.

Er wordt onder andere gestemd over de toewijzing van het ApeCoin DAO Ecosystem Fund. De APE Foundation beheert voorstellen die zijn overeengekomen door ApeCoin-houders.

APE is het governance-token van het ecosysteem van APE. Hiermee kunnen houders deelnemen aan ApeCoin DAO en krijgen deelnemers een open en gedeelde valuta die ze kunnen gebruiken zonder gecentraliseerde tussenpersonen.

Bijna tweederde van alle ApeCoin werd toegewezen aan het Ecosystem Fund om gemeenschapsgestuurde initiatieven mogelijk te maken, zoals gestemd door DAO-leden.

Moet ik nu ApeCoin kopen?

ApeCoin kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

ApeCoin prijsvoorspelling

Op het moment van schrijven handelde APE voor iets minder dan $23. Volgens Crowd Wisdom zijn de vooruitzichten positief (naar schatting 72%).

De verwachting is dat APE dit jaar minimaal $30 zal bereiken, en meer dan het dubbele – $64 – in 2025.

ApeCoin op sociale media

The post Beste plekken om ApeCoin te kopen, dat in 24 uur met 13% steeg appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*