Crypto-Prijzen.nl

Beste plek om Bitcoin (BTC) te kopen: de prijs schoot vandaag kort boven de $62K

Beste plek om Bitcoin (BTC) te kopen: de prijs schoot vandaag kort boven de $62K

Bitcoin (BTC) is de afgelopen dagen in opkomst en de prijs schoot door $ 61.000 om vandaag een hoogtepunt van $ 62.614 te testen. Het is sinds half juli sterk gestegen van ongeveer $ 30.000 naar de huidige prijs van $ 61.871,72. Het heeft meer dan $ 30.000 gewonnen in drie maanden.

Om nieuwe investeerders en handelaren te helpen die in Bitcoin willen investeren, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om hen te helpen met de beste plek om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Bitcoin te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog BTC met eToro

Capital.com

Capital.com biedt beleggers een bekroonde trading platform dat toegang tot meerdere financiële markten, waaronder de nieuwe en spannende cryptogeld markt.

Koop vandaag nog BTC met Capital.com

Wat is Bitcoin (BTC)?

Bitcoin (BTC) was de eerste cryptocurrency die werd uitgevonden en heeft sinds de lancering de eerste positie in termen van marktkapitalisatie behouden.

Het is erin geslaagd een wereldwijde gemeenschap te creëren van miljoenen enthousiastelingen die investeren en handelen in Bitcoin. Naast handel wordt het door miljoenen gebruikt om goederen en diensten te betalen en sommige bedrijven hebben ook geïnvesteerd in Bitcoin geldautomaten.

In 2021 voegden grote bedrijven zoals Tesla, MicroStrategy en Square Bitcoin (BTC) toe aan hun spreadsheets. El Salvador maakte er ook een wettig betaalmiddel van in het land.

Moet ik vandaag Bitcoin kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die in korte tijd enorme marktbewegingen ziet, dan is Bitcoin (BTC) de beste keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Bitcoin prijs voorspelling

Bitcoin (BTC) zal naar verwachting voor eind oktober doorgaan met de bullish rally naar zijn hoogste punt ooit van $ 64,863,10.

Bitcoin aandacht op social media

The post Beste plek om Bitcoin (BTC) te kopen: de prijs schoot vandaag kort boven de $62K appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*