Crypto-Prijzen.nl

Beste plaatsen om Hamster Coin te kopen: meest verbrande tokens ooit

Beste plaatsen om Hamster Coin te kopen: meest verbrande tokens ooit

Hamster munt is sinds 28 september dit jaar in opkomst en het momentum neemt met de tijd toe. De afgelopen 24 uur heeft de munt een marktkapitalisatie van $ 200 miljoen overtroffen; iets dat de aandacht heeft getrokken van de meeste beleggers die deze rally niet willen missen.

Om nieuwe investeerders en handelaren te helpen die naar de HAM munt kijken, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om cryptohandelaren en investeerders te helpen begrijpen wat Hamster Coin is en waar u de munt het beste kunt kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Hamster Coin te kopen

Wat is Hamster Coin?

Hamster Coin is een community token die begin 2021 werd onthuld.

Het is gedecentraliseerd en wordt ondersteund door een gemeenschap van enthousiastelingen, waaronder Elon Musk die erover heeft getweet.

50% van de tokens die worden vrijgegeven aan de circulatievoorraad, worden verbrand voor Twitter CEO, Jack. De overige 50% gaat naar PancakeSwap voor verkoop.

Moet ik vandaag de HAM token kopen?

Als u op zoek bent om te investeren in een betaalbare community token waarvan de waarde binnenkort kan groeien, dan is de HAM token een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Prijsvoorspelling Hamster Coin

Hamster Coin heeft een gestage bullish trend doorgemaakt die naar verwachting aan kracht zal blijven winnen naarmate de community blijft groeien en zijn populariteit online blijft groeien.

Aandacht op social media voor Hamster Coin

The post Beste plaatsen om Hamster Coin te kopen: meest verbrande tokens ooit appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*