Crypto-Prijzen.nl

Beste plaatsen om DPET tokens te kopen: My DeFi Pet stijgt 60%

Beste plaatsen om DPET tokens te kopen: My DeFi Pet stijgt 60%

Een van de meest bemoedigende cryptocurrency projecten van deze week is My DeFi Pet. De native token van het platform, DPET, is met 60% in waarde gestegen tot meer dan $ 5,20, en het handelsvolume is ook met 270% gestegen tot bijna $ 28 miljoen. Sommige cryptocommentatoren speculeren dat dit misschien maar het begin is van een munt die sinds de lancering in mei een enorm succes heeft gekend.

Als gevolg van deze toegenomen belangstelling, dachten we dat het nuttig zou zijn om een inleidende gids voor de MyDeFiPet crypto te geven, waarin alle belangrijke informatie wordt uitgelegd die u moet weten voordat u in DPET munten investeert. Lees dit artikel om te ontdekken waar het project over gaat, wat de toekomstige investeringsvooruitzichten zijn en wat onze DPET prijsvoorspelling is.

Als u nu meteen munten wilt kopen, scroll dan naar beneden naar het gedeelte direct hieronder om onze lijst te zien met de twee beste plaatsen om DPET crypto te kopen, verkopen en verhandelen in Nederland en elders.

Hoe en waar kan ik My DeFi Pet tokens online kopen

De beste platforms om DPET tokens te kopen en verkopen zijn online cryptocurrency brokers. Hoewel sommige crypto investeerders en handelaren ervoor kiezen om gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) te gebruiken, zijn we van mening dat crypto brokers een gebruiksvriendelijkere service bieden, vaak met lagere kosten.

Klik gewoon op een van de links, meld u aan, stort geld en koop het aantal My DeFi Pet munten dat u wilt behouden. Dit zijn onze twee topkeuzes:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

Wij bieden meer dan 270 wenselijk financiële activa om uit te kiezen. Bij OBRinvest, kunt u een duik nemen in de wereldwijde markten, en de handel CFD’s op Forex activa, zoals de EUR / USD, GBP / USD, of de handel CFD’s op grondstoffen, zoals goud, zilver en ruwe olie.

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is My DeFi Pet (DPET)?

Het is een op blockchain gebaseerde videogame die is ontwikkeld door Topebox, een toonaangevende Vietnamese gamingstudio. Hiermee kunnen spelers hun eigen digitale huisdieren verzamelen, strijden tegen medespelers en in-game items ruilen.

De game maakt gebruik van blockchain technologie en maakt gebruik van verschillende elementen van gedecentraliseerde financiën (DeFi) en NFT’s om de gameplay bruikbaar te maken. Aan de DeFi kant van de procedure staat de economie van MyDeFiPet, die wordt aangedreven door DPET tokens. Met deze cryptocurrency kunnen gebruikers bieden op digitale huisdieren, eieren kopen en zelfs hun eigen bestaande dieren upgraden.

Wat NFT’s betreft, deze vinden hun rol bij het valideren van digitaal eigendom; spelers kunnen bewijzen dat ze hun huisdieren en items bezitten, omdat ze worden weergegeven als unieke, niet-dupliceerbare tokens op de blockchain.

Als u een aantal bestaande games wilt bedenken die vergelijkbaar zijn voor vergelijkingsdoeleinden, denk dan aan Axie Infinity, Pokemon en zelfs Tamagotchi. My DeFi Pet lijkt een revolutie te hebben veroorzaakt in de manier waarop deze langlopende games worden gespeeld en ervaren, met ongekende niveaus van digitaal eigendom, de beveiliging van blockchain en de winstgevendheid van het houden van DPET tokens.

Moet ik DPET tokens kopen?

Dat hangt volledig af van uw individuele investeringsstrategie, financiële doelstellingen en spelbehoeften.

Als u gewoon My DeFi Pet wilt spelen, kan het kopen van tokens uw in-game vooruitgang helpen versnellen en tegelijkertijd het extra voordeel bieden van potentiële MyDeFiPet prijsstijgingen.

Bovendien zijn er nog andere redenen om u optimistisch te voelen. Om te beginnen hebben verschillende grote studio’s het project gesteund, wat de belofte van het platform aantoont. Bovendien zijn de crypto en NFT verhalen op dit moment extreem populair, wat kan helpen om momentum en groei aan dit verhaal te geven.

Elke investering brengt echter een risico met zich mee, en dit is verhoogd bij het omgaan met cryptocurrencies. Ze zijn van nature volatiel en niet zo transparant als aandelen, dus zorg ervoor dat u uw eigen fundamentele en technische analyse uitvoert voordat u uw kapitaal op het spel zet.

Zal My DeFi Pet me rijk maken?

Hoewel dit volkomen onwaarschijnlijk is, is het niet onmogelijk. Projecten met minder fundamentele waarde – zoals Dogecoin – kenden dit jaar al exponentiële prijsstijgingen.

Mijn DeFi Pet prijsvoorspelling 2021

Onze DEPT prijsvoorspelling is als volgt:

  • $ 8 tegen het einde van het jaar
  • $ 9,75 tegen 2022
  • Tot $ 19 binnen 5 jaar

Social media-aandacht voor $DPET

Bekijk onze crypto nieuws voor meer informatie over DPET crypto en trending cryptocurrencies.

The post Beste plaatsen om DPET tokens te kopen: My DeFi Pet stijgt 60% appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*