Crypto-Prijzen.nl

Beste plaatsen om Axie Infinity (AXS) te kopen na een 215% stijging

Beste plaatsen om Axie Infinity (AXS) te kopen na een 215% stijging

De prijs van Axie Infinity (AXS) stijgt sinds begin juli 2021. De prijs is de afgelopen 7 dagen met 58% gestegen en in de afgelopen 30 dagen met 215%. Als gevolg hiervan willen veel beleggers nu AXS munten toevoegen aan hun crypto portfolios.

Vanwege de toegenomen vraag naar Axie Infinity (AXS) onder investeerders, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om de investeerders te helpen begrijpen wat Axie Infinity (AXS) is en hen ook te helpen de beste plaatsen te vinden om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Hoe & waar u Axie Infinity (AXS) online kunt kopen

Als u zich afvraagt hoe en waar u de Axie Infinity (AXS) online kunt kopen, bent u op de juiste plek. Het enige wat u hoeft te doen is een betrouwbare beurs te vinden, een handelsaccount te openen en geld te storten (ofwel fiat of crypto, afhankelijk van de toegestane vorm) om het gewenste aantal Axie Infinity (AXS) munten te kopen.

Volgens ons team van professionals zijn hier enkele van de beste platforms waar u Axie Infinity (AXS) online kunt kopen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Axie Infinity (AXS)?

Axie Infinity (AXS) munt is de native cryptocurrency van Axie Infinity. Als u voor het eerst over Axie Infinity hoort, het is een gedecentraliseerd op blockchain gebaseerd vecht- en handelsspel.

AXS wordt gebruikt als governance-token in het Axie Infinity spel.

Naast governance kunnen AXS-tokenhouders ook deelnemen aan staking en fokken om meer AXS tokens te verdienen.

Moet ik vandaag Axie Infinity (AXS) kopen?

Afgaande op de bullish prijsbewegingen van de afgelopen maand, zou Axie Infinity (AXS) een goede investering kunnen zijn.

Desalniettemin moet u zich ervan bewust zijn dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Axie Infinity prijsvoorspelling

Afgaande op de recente prijsbewegingen, wordt voorspeld dat de prijs van Axie Infinity (AXS) zijn bullish trend zal voortzetten. Het is echter altijd belangrijk om in gedachten te houden dat de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is en verrassende bewegingen kan ontketenen.

Axie Infinity (AXS) berichtgeving op social media

The post Beste plaatsen om Axie Infinity (AXS) te kopen na een 215% stijging appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*