Crypto-Prijzen.nl

Beste metaverse coins om in te investeren vóór 2023

Beste metaverse coins om in te investeren vóór 2023

De crash van de cryptomarkt en de opkomst van nieuwe GameFi-ruimtes biedt een unieke investeringsmogelijkheid voor 2023 en daarna. Nu GameFi en play-to-earn de toekomst van online gamen wordt en als nooit tevoren zal stijgen, wordt het vinden van de beste metaverse coins om in te investeren het doel van veel investeerders. Met 3 van de 4 investeerders die in cryptocoins stappen vanwege GameFi-mogelijkheden, is nu de kans om op de begane grond van de toekomst van de metaverse in te stappen.

De toekomst van GameFi

GameFi, een combinatie van de woorden “game” en “finance”, verovert de wereld van online gaming stormenderhand en biedt unieke investeringsmogelijkheden in een tijd waarin enkele van de beste cryptocoins sterk worden afgeprijsd. GameFi biedt gebruikers de kans om coins te verdienen die kunnen worden ingewisseld voor fiat-geld, waardoor gebruikers in wezen geld kunnen verdienen voor het spelen van games. Hoewel er een verscheidenheid aan metaverse games is met verschillende manieren om te verdienen, kunnen ze allemaal een fantastische investeringsmogelijkheid worden, vooral nieuwere die de cryptocrash van 2022 hebben vermeden. Deze coins zouden niets anders moeten zien dan winst naarmate ze in populariteit toenemen, zonder het gewicht van hun gecrashte waarde achter zich.

Enkele van de beste Metaverse coins om nu in te investeren

Sommige van deze op de lijst met beste coins zijn al een tijdje actief, en sommige zijn nieuwkomers, maar ze zouden allemaal in de nabije toekomst gestage winst moeten zien. De populariteit van de metaverse, en GameFi in het bijzonder, zal deze coins tegen 2023 en daarna een boost geven.

Enkele van de beste cryptocoins zijn:

  1. Metacade (MCADE) – Door de community gerunde GameFi hub
  2. Quint (QUINT) – Boetiek NFT marktplaats
  3. Decentraland (MANA) – Bouwer van virtuele werelden
  4. MetaHero (HERO) – Activa scanner voor de echte wereld
  5. NFT Worlds (WRLD) – Door Minecraft geïnspireerde open wereld
  6. Illuvium (ILV) – Open World Creature Collection-spel
  7. Wizardia (WZFD) – Fantasy Magic RPG

1. Metacade (MCADE) – Door de community gerunde GameFi hub

Met de presale die net van start is gegaan, is Metacade een van de nieuwste en meest opwindende van alle beste metaverse coins om in te investeren voor 2023. Metacade, een volledig gedecentraliseerde GameFi-hub, is de virtuele arcade waar gebruikers de macht hebben om de toekomst van gaming vorm te geven. Gamers en gameliefhebbers zullen bepalen welke games het populairst worden en welke gameontwikkelaars subsidies krijgen om hun ideeën om te zetten in realiteit. Met een verscheidenheid aan manieren om te verdienen, waaronder het plaatsen van topgames, het schrijven van beoordelingen en het deelnemen aan de nieuwste gametoernooien, is Metacade de unieke locatie om jezelf onder te dompelen in alles wat GameFi is, terwijl je de volledige controle hebt.

Gebruikers kunnen in realtime communiceren, discussiëren en stemmen voor welke game-ontwikkelaars subsidies krijgen om hun games te maken, en welke veranderingen er moeten worden aangebracht aan games binnen het Metacade-universum. Met de mogelijkheid om hiermee te verdienen, gaat het grootste deel van de inkomsten naar de gamers zelf en de ontwikkelaars die ze kiezen, waardoor een plek ontstaat waar niet de grote bedrijven maar de mensen zelf het grote geld verdienen.

>>> Neem hier deel aan de Metacade-presale <<<

2. Quint (QUINT) – Boetiek NFT marktplaats

Quint is een beetje een ander metaverse project, een dat de metaverse en de echte wereld op unieke manieren probeert samen te brengen. Hoewel Quint op het eerste gezicht veel lijkt op veel van de andere beste metaverse coins die beschikbaar zijn, met de mogelijkheid om te kopen en verkopen op een NFT-marktplaats, te staken en beloningen te verdienen, waagt het zich ook in onbekende gebieden als het gaat om de beste cryptocoins.

Quint wil ook de echte wereld en de metaverse op nieuwe manieren samenvoegen, door super-staking-pools aan te bieden (staken is crypto verdienen door fondsen te vergrendelen) waar gebruikers echte beloningen kunnen verdienen, zoals hotelovernachtingen en kortingen bij restaurants. Om de verbinding tussen de metaverse en het echte leven volledig te verstevigen, zal Quint ook een boetiek marktplaats creëren die gebruikers de mogelijkheid biedt om NFT’s te laten printen, inlijsten en bezorgen, zodat mensen een fysieke weergave van hun NFT hebben. Hoewel het een ambitieus project is, vertrouwt deze boetiek op de populariteit van fysieke NFT’s, die nog moet worden bewezen.

3. Decentraland (MANA) – Bouwer van virtuele werelden

Een van de oorspronkelijke metaverse wereldbouwers, Decentraland heeft zijn populariteit sinds de realease zien stijgen en dalen, waarbij het bijzonder hard is getroffen door de crypto crash. Toch zijn de aanpasbare percelen een van de steunpilaren van de metaverse en zullen ze de komende jaren een plaats hebben tussen de beste metaverse coins.

Het punt van Decentraland is dat gebruikers percelen digitaal land kopen. Ze kunnen dit stuk grond vervolgens op elke gewenste manier gebruiken, of dat nu games, markten of ruimtes zijn die andere spelers kunnen huren. Als je aan de metaverse denkt, denk je waarschijnlijk aan een ruimte als Decentaland, waar digitale creaties en land eigendom zijn van gebruikers, waar je alles kunt vinden wat je zoekt, of het zelf kunt bouwen. Hoewel, zoals de cryptocrash heeft onthuld, als de markt verzwakt, kan het virtuele landpercelen te hoog achterlaten als ze zich niet snel genoeg aanpassen.

4. MetaHero (HERO) – Real World Asset Scanner

Nog een zeer unieke toegang tot de wereld van de beste metaverse coins, MetaHero wil de manier waarop de metaverse eruit ziet veranderen, waardoor het meer op de echte wereld lijkt dan ooit tevoren. Momenteel zijn metaverse avatars en creaties door de computer gegenereerde digitale activa, wat betekent dat hun uiterlijk zal verschillen van hoe dingen er in de echte wereld uitzien. MetaHero probeert daar verandering in te brengen.

In plaats van digitale creatie, zal MetaHero ’s werelds grootste en meest realistische bibliotheek van metaverse activa creëren door objecten en mensen uit de echte wereld in de metaverse te scannen. Dit betekent dat in plaats van een avatar die je maakt, je er een hebt die precies op jou lijkt. In plaats van een digitaal gemaakt object, heb je er een die een exacte replica is van een object uit de echte wereld. Op deze manier probeert MetaHero ontwikkelaars de mogelijkheid te geven om de meest realistische metaverse mogelijk te maken. Hoewel het duidelijk is dat sommige gebruikers de voorkeur geven aan digitale creaties, maakt deze mogelijkheid MetaHero een van de meest intrigerende en beste coins voor 2023 en daarna.

5. NFT Worlds (WRLD) – door Minecraft geïnspireerde open wereld

Geïnspireerd door de populariteit van de enorme open werelden van Minecraft, wil NFT Worlds het bouwen van een virtuele wereld van Minecraft combineren met de metaverse en play-to-earn mogelijkheden. Met behulp van open-source Minecraft-codes kunnen spelers genieten van een vertrouwde ervaring, bedieningselementen en in-game-mechanica. Hoewel het niet is gekoppeld aan het eigenlijke Minecraft, zal het platform overschrijdende compatibiliteit mogelijk maken, wat betekent dat iedereen met een Minecraft-account ook toegang heeft tot NFT Worlds.

Met een verscheidenheid aan verschillende ‘werelden’ kunnen gebruikers kiezen uit een groot aantal kaarten om te verkennen, te bouwen en te communiceren met andere gebruikers. Ze kunnen games of marktplaatsen creëren waar in-game goederen kunnen worden ingewisseld voor  waarde in de echte wereld. Net als bij Decentraland kunnen NFT Worlds-gebruikers hun stuk grond kopen en het bouwen zoals ze willen, allemaal met het vertrouwde gevoel van een van de meest populaire videogames aller tijden.

6. Illuvium (ILV) – Open World Creature Collection-spel

In deze Pokémon-achtige game verkennen gebruikers een virtuele wereld om digitale wezens te ontdekken die bekend staan ​​​​als Illuvials. Er zijn in totaal meer dan 100 Illuvials, en elk van hen heeft specifieke classificaties, kenmerken, sterke en zwakke punten, waardoor de reis van elke speler door het Illuvium-universum uniek is. Gebruikers kunnen op de Illuvium-marktplaats ook hun Illuvials verhandelen, evenals in-game activa zoals aangepaste skins en andere verzamelobjecten.

Illuvium staat bekend om zijn prachtige en levendige landschappen, en bij het eerste coin aanbod werd meer dan de helft van het totale bedrag van $10 miljoen aan coins vrijgegeven, wat betekent dat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over inflatie die de waarde van hun ILV-tokens verlaagt. Met zijn stijgende populariteit, is Illuvium een ​​van de beste metaverse coins om in te investeren vóór 2023.

7. Wizardia (WZFD) – Fantasy Magic RPG

Ten slotte op onze lijst met beste metaverse coins om in te investeren, komt Wizardia, een fantasy magic rollenspel dat bekend staat om zijn meeslepende visuele stijl. In Wizardia creëren gebruikers hun eigen unieke karakters, verhogen ze en upgraden ze hun uitrusting in een poging om de ultieme tovenaar te worden. De game biedt niet alleen een prachtige visuele stijl, maar ook felle PvP- en PvE-gevechten waarbij gebruikers zowel strategie als kracht moeten gebruiken om de ranglijsten van de beste tovenaars van de game te beklimmen en WZRD-tokens te verdienen.

De WZRD-tokens hebben een klap gekregen van de crypto-crash, maar niet zoveel als sommige van de andere top metaverse coins, wat de populariteit van het spel laat zien. Dit is hét moment om deze tokens met korting te krijgen voordat ze in 2023 opnieuw beginnen te stijgen.

Wat 2023 in petto heeft voor de beste metaverse coins

Nu de cryptomarkt zich herstelt vanaf 2022, en met nieuwe metaverse projecten zoals Metacade, is de mogelijkheid om te investeren in de beste cryptocoins nog maar net begonnen. Hoewel gevestigde games, zoals Decentraland, deel blijven uitmaken van de lijst met beste coins, zijn het de nieuwkomers die een meer gestage stijging zouden moeten zien, omdat gebruikers niet te maken hebben met hogere prijzen dan de huidige gunsten van de cryptomarkt en de negatieve aspecten van een coin die ver onder zijn hoogste punt ligt.

Dit maakt Metacade een van de beste metaverse coins om vóór 2023 in te investeren, aangezien nu het moment is om op de begane grond in te stappen. Met 2023 voor de deur zou Metacade, evenals enkele van de andere beste cryptocoins, zijn waarde en populariteit moeten zien toenemen. Het vermijden van de crypto-crash betekent dat de prijs van Metacade pas in 2023 en daarna zou moeten stijgen, waardoor het de perfecte investeringsmogelijkheid is om in te stappen voordat de prijs te hoog wordt.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Beste metaverse coins om in te investeren vóór 2023 verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*