Crypto-Prijzen.nl

Beste goedkope cryptovaluta onder $1 in februari 2022

Beste goedkope cryptovaluta onder $1 in februari 2022

De prijzen van cryptovaluta herstelden zich tijdens het weekend soepel toen het risicosentiment in de markt verbeterde. Bitcoin sprong boven $ 42.000, terwijl Ethereum steeg naar $ 3.100. Aangezien cryptocurrencies sterk gecorreleerd zijn, kan investeren in goedkoop geprijsde munten een goed idee zijn wanneer de prijzen stijgen. Dus, hier zijn de beste crypto’s onder $ 1.

Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB/USD) is een toonaangevende meme-munt met een waarde van meer dan $ 15 miljard, waarmee het de 15e grootste cryptocurrency ter wereld is. Shiba Inu is gemaakt als een levensvatbaar alternatief voor Dogecoin, de grootste meme-munt ter wereld.

Er zijn drie belangrijke redenen waarom Shiba Inu de beste cryptovaluta is onder de $ 1. Ten eerste is het een relatief populaire cryptocurrency. Het heeft inderdaad de meeste zoekopdrachten op platforms zoals Reddit en Twitter.

Ten tweede werken de ontwikkelaars aan het uitbreiden van de use case in de DeFi industrie met behulp van Shiba Swap. En tot slot zou het meer activiteit kunnen krijgen als het wordt vermeld op belangrijke platforms zoals Robinhood.

Tron

Tron (TRX/USD) is een van de oudste cryptocurrencies ter wereld. Het is gestart door Justin Sun en wordt verhandeld tegen $ 0,06, waardoor het een cryptovaluta is onder de $ 1.

Tron is een blockchain besturingssysteem waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties (DAPP’s) in alle sectoren kunnen bouwen. Tegenwoordig is het gebruikt om een aantal DeFi projecten te bouwen met een gecombineerde totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $ 4,6 miljard.

De Tron prijs is met bijna 50% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit, wat betekent dat het waarschijnlijk met korting wordt verhandeld. Zoals het eerder heeft gedaan, is de kans groot dat de TRX prijs terug zal stuiteren.

Hedera Hashgraph

Hedera Hashgraph (HBAR/USD) is een toonaangevend blockchainproject dat bedrijven helpt bij het bouwen van gedecentraliseerde applicaties. De gebruiksscenario’s zijn in alle sectoren zoals DeFi en Non-Fungible Tokens (NFT).

HBAR wordt verhandeld tegen $ 0,26, waardoor het een crypto is onder $ 1. Hoewel de prijs met 55% is gecrasht ten opzichte van zijn hoogste punt ooit, is er een mogelijkheid dat deze terug zal stuiteren.

De belangrijkste katalysator voor de prijsrally van HBAR zullen de groeiende partnerschappen zijn. Zo maakte de Hedera Foundation vorige week een deal met Ubisoft bekend. Het heeft ook deals gesloten met ServiceNow, Google en Wipro.

Stellar lumens

Stellar (XLM/USD) is een netwerk dat is gemaakt door een voormalige oprichter van Ripple Labs. In de afgelopen maanden is de XLM prijs met meer dan 70% gecrasht, waardoor de prijs op $ 0,2345 komt.

De daling kwam mede door het besluit van de Stellar Foundation om MoneyGram niet over te nemen. Toch is er een kans dat de prijs de komende maanden zal terugveren als beleggers de dips kopen.

La notizia Beste goedkope cryptovaluta onder $1 in februari 2022 era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*