Crypto-Prijzen.nl

Beste crypto voor 2023 – Waarom nu investeren je rijk kan maken!

Beste crypto voor 2023 – Waarom nu investeren je rijk kan maken!

Na een lastig 2022 voor de crypto wereld, heeft de bearmarkt misschien eindelijk zijn dieptepunt bereikt. Ervaren mensen die investeren in crypto weten natuurlijk dat kopen op het laagste punt van de markt een droomscenario is, dus kijken velen naar welke projecten tekenen vertonen dat ze de beste crypto voor 2023 zijn.

Deze top 10 beste crypto projecten belichten de investeringen die je in 2023 rijk kunnen maken, dus neem een kijkje!

Metacade (MCADE)

Metacade heeft onlangs zijn presale gelanceerd en heeft tot doel de Web3 gaming arena te verstoren door een innovatieve communityhub te bouwen voor gamers en crypto fanaten om verbinding te maken via hun gedeelde passie voor gaming. Het platform biedt play-to-earn (P2E) mogelijkheden, toernooien, leaderboards, bètatest mogelijkheden en GameFi-alfa.

Metacade heeft plannen voor veel interessante functies op zijn whitepaper, waaronder een launchpad voor game-ontwikkeling. Game-ontwerpers kunnen meedingen naar Metagrants op Metacade, waarmee ze geld kunnen verdienen om nieuwe games voor de arcade van het platform te maken.

Ook biedt Metacade verschillende andere inkomstenstromen voor het project, zoals vacatures, toegangsprijzen voor wedstrijden en de verkoop van advertenties op het platform. Deze zullen Metacade helpen een zelfvoorzienende, inkomstengenererende community te worden met een eigen schatkist reserve.

Het utility-token van het project, MCADE, wordt intensief gebruikt op het hele platform. Het token kan niet alleen worden gestaket, het wordt ook gebruikt voor alle transacties op het platform, van de pay-to-play-arcade tot het kopen van merchandise.

Een maximaal aanbod van slechts 2 miljard tokens en gesprekken over terugkopen en token burns betekent dat naarmate de acceptatie van Metacade toeneemt. Ook de symbolische vraag zal toenemen, wat waarschijnlijk resulteert in een prijsstijging en enorme winsten. De presale prestaties van het project laten zien dat slimme mensen die investeren in crypto geen tijd moeten verspillen. De presale van Metacade bracht in de eerste drie weken bijna $1 miljoen op.

Bovendien zijn degenen die investeren in crypto verzekerd van de veiligheid van het project dankzij de audit door Certik, een marktleider in het auditen van blockchain-beveiliging en transparantie. Als gevolg hiervan heeft een investering in Metacade tijdens de presale het potentieel om je rijk te maken.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale <<<

Ripple (XRP)

Het zogenaamde XRP-leger steunt Ripple al jaren. Echter, met de langlopende rechtszaak met de SEC die naar verluidt dichter bij een oplossing komt, is een prijsstijging voor XRP een duidelijke mogelijkheid.

Voor degenen die nieuw zijn bij crypto: XRP is het oorspronkelijke digitale activum van een op blockchain gebaseerd digitaal betalingsnetwerk dat is gecreëerd door Ripple Labs om snelle, veilige en goedkope internationale betalingen mogelijk te maken. XRP wordt opgeslagen op het Ripple-netwerk en is ontworpen om te fungeren als overbruggingsvaluta tussen twee verschillende valuta’s.

XRP is populair bij banken en andere financiële instellingen vanwege de snelheid en veiligheid, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor internationale betalingen. De SEC-rechtszaak heeft de acceptatie echter vertraagd en de prijs veel lager gehouden dan het hoogste punt ooit – in feite is XRP nog steeds 90% gedaald ten opzichte van dat hoogtepunt vijf jaar geleden.

Hoewel veel mensen die investeren in crypto bereid zijn te gokken op het winnen van de SEC-rechtszaak door Ripple, wachten veel mensen met grote zakken XRP al een hele tijd om te verkopen. Dus hoewel er enkele positieve prijsbewegingen kunnen zijn als Ripple wint, is het misschien niet zo ver of zo lang als veel XRP-fans hopen.

Quant Network (QNT)

Interoperabiliteit is een grote uitdaging voor Web3, en Quant Network heeft zich exclusief gericht op de zakelijke ruimte om greep te krijgen op de betaling revolutie aangedreven door de blockchain. Quant Network, geleid door een voormalige CTO van de Bank of England, kan bogen op een aantal belangrijke real-world use cases, zoals een digitale LATAM-dollar, door hun betrokkenheid bij het LACCHAIN-project.

Verschillende projecten zouden in 2023 online kunnen komen voor Quant Network, dus ondanks de moeilijke situatie in veel markten, kan de prijs van het QNT-token de trend van gevestigde projecten tegengaan.

Quant Network is een sterk project en kan wat prestaties verwachten. Met een marktkapitalisatie van meer dan $2 miljard zou een geweldig jaar voor Quant Network slechts resulteren in een verbetering van maximaal 30-40% van de tokenprijs aan het einde van het jaar. Deze stijging is misschien niet in dezelfde klasse als projecten als Metacade, maar nog steeds waardig op onze lijst met de beste cryptovaluta voor 2023.

Bitcoin (BTC)

Iedereen weet dat Bitcoin de OG is, degene waarmee het allemaal begon. BTC heeft bewezen dat het hier voor de lange termijn is. Maar is het een goede investering?

Bitcoin is in 2009 gemaakt door Satoshi Nakamoto als een gedecentraliseerd, peer-to-peer betalingssysteem waarmee gebruikers veilig online betalingen kunnen doen zonder tussenpersoon zoals een bank. Bitcoin wordt aangedreven door blockchain-technologie met een gedistribueerd public ledger dat alle cryptocurrency-transacties registreert en valideert.

Het voordeel van beleggen in Bitcoin is het potentieel voor prijsstijgingen op de lange termijn. BTC is in de loop der jaren in populariteit gegroeid en de waarde is omhoog geschoten, waardoor het een lucratieve investeringsmogelijkheid is voor mensen die investeren in crypto die bereid zijn jaren te wachten voordat het in waarde stijgt. De prijs van Bitcoin is zeer volatiel, maar op de lange termijn kan het zeer winstgevend zijn.

Helaas liggen de dagen dat BTC 1000x steeg ver in het verleden. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom mensen die investeren in crypto die op zoek zijn naar verbluffende winsten, de neiging hebben om BTC te vermijden en zich te concentreren op opwindende nieuwe projecten die hun presale ingaan. Desalniettemin biedt BTC op lange termijn nog steeds een goede kans om te stijgen, alleen niet zo goed als projecten zoals Metacade, die zich nog in de presale fase bevinden.

Dogecoin (DOGE)

Als een van de favoriete crypto projecten van Elon Musk heeft Dogecoin een enorme aanhang en staat bekend als de originele meme-coin. Wat in 2013 begon als een grap, is sindsdien een legitieme investeringsoptie geworden.

Dogecoin heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten cryptocurrencies. Omdat het Dogecoin-netwerk erg groot is, zijn transacties snel en veilig. Bovendien is de Dogecoin-community ongelooflijk actief en ondersteunend, dus er zijn veel bronnen beschikbaar om nieuwe mensen die investeren in crypto te helpen leren handelen en Dogecoin te gebruiken.

Uitdagingen waarmee Dogecoin wordt geconfronteerd, zijn het steeds groter wordende aanbod en het gebrek aan utility. Met een aanbod dat elk jaar groter wordt, is er steeds meer geld nodig om de huidige prijs vast te houden. Bovendien, hoewel Dogecoin de rol heeft gespeeld van een leuk alternatief voor Bitcoin, ondersteunt het niet genoeg transacties – of voltooit ze deze niet snel genoeg – om een levensvatbaar token te zijn voor grootschalige betalingen.

Desondanks heeft Dogecoin een grote aanhang, en met meer goedkeuringen van beroemdheden zou het een nieuwe stijging kunnen zien naar zijn eerdere hoogtepunten alleen al door speculatie.

Ethereum (ETH)

Ethereum blijft de layer-1-protocolruimte domineren, met het recente succes van The Merge (Ethereum verhuist naar proof-of-stake) en verstevigt zijn plaats als de leider van smart contract verstrekkende blockchains.

Ethereum bestaat al vele jaren en heeft een actieve community van ontwikkelaars en gebruikers die voortdurend innoveren en helpen het platform te verbeteren. Het Ethereum Improvement Proposal (EIP)-proces helpt bijvoorbeeld om het protocol up-to-date te houden met nieuwe functies en verbeteringen en profiteert nog steeds van de betrokkenheid van Ethereum-oprichter en crypto-beroemdheid Vitalik Buterin.

Hoewel Ethereum zeker een goede investeringskeuze is, is het zeer algemeen bekend. Bovendien, met zoveel concurrerende layer-1-protocollen nu in de ruimte, lijkt het onwaarschijnlijk dat Ethereum de winst van de afgelopen jaren zal boeken. Echter, net als Bitcoin, lijkt Ethereum waarschijnlijk nog steeds een geweldige investeringskeuze te zijn in vergelijking met niet-crypto-opties en zou het nog steeds hoog kunnen scoren als we kijken naar de beste crypto voor 2023.

Cardano (ADA)

Cardano is een layer-1-protocol waarvan de vocale oprichter, Charles Hoskinson, zijn wens heeft getoond om contact te maken met de community door jarenlang openbare ‘vraag me alles’-sessies op zijn YouTube-kanaal te houden.

Een groot verschil tussen Cardano en andere projecten is de zorgvuldige en academische aanpak die het team volgt om wijzigingen in het protocol aan te brengen. Niets kan in productie worden genomen zonder door vakgenoten te worden beoordeeld, wat Cardano heeft geholpen om een aanzienlijke aanhang op te bouwen.

Met de grote community van Cardano is de prijs van zijn native token, ADA, al gebaseerd op speculatie. Deze op speculatie gebaseerde prijsstelling betekent dat het onwaarschijnlijk is dat mensen die investeren in crypto nu levensveranderende winsten zullen vinden door ADA te kopen, maar er kan nog steeds een gezond rendement zijn als het een deel van het layer-1-marktaandeel kan behouden terwijl de totale crypto markt groeit.

Chainlink (LINK)

Chainlink is een gedecentraliseerd blockchain-gebaseerd project dat een veilige en betrouwbare verbinding biedt tussen off-chain data en op blockchain gebaseerde smart contracts. Het project heeft tot doel de kloof tussen de off-chain en on-chain werelden te overbruggen.

Met Chainlink kunnen ontwikkelaars veilige en betrouwbare smart contracts maken die verbinding maken met gegevens uit de echte wereld. Het biedt veilige en betrouwbare toegang tot real-world gegevens, gebeurtenissen en betalingen voor op blockchain gebaseerde slimme contracten via het gedecentraliseerde Oracle-netwerk (DON).

Chainlink heeft meer dan 1.000 integraties en is marktleider in de Oracle-ruimte, waardoor het goed past in onze lijst met de beste crypto voor 2023. Het probleem voor mensen die investeren in crypto is dat jaren na de lancering slechts de helft van het totale LINK-aanbod in omloop is. Daarbij verkoopt het Chainlink-team regelmatig LINK-tokens om hun activiteiten te financieren. Deze factoren maken het zeer onwaarschijnlijk om de enorme winsten te zien die de meeste crypto-mensen die investeren in crypto willen.

Metacade is duidelijk de beste investering

De crypto-community zit vol met opwindende investeringsmogelijkheden – vele met het potentieel om je rijk te maken. Sommige projecten hebben echter meer potentie om te groeien dan andere. Metacade, met zijn nadruk op de groeiende gaming community en sterke presale prestaties, toont echt potentieel om mensen die investeren in crypto rijk te maken.

Je kunt hier de beste crypto’s in de presale bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

Het bericht Beste crypto voor 2023 – Waarom nu investeren je rijk kan maken! verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*