Crypto-Prijzen.nl

Beste beurzen om Shiba Inu te verhandelen nadat het sterk bleef ondanks dat Elon Musk het niet bezit

Beste beurzen om Shiba Inu te verhandelen nadat het sterk bleef ondanks dat Elon Musk het niet bezit

Shiba Inu (SHIB) token is sterk gebleven ondanks de onthulling van Elon Musk dat hij het niet bezit; iets waarvan de meeste beleggers dachten dat het de munt zou doen kelderen.

Om investeerders en handelaren te helpen die de SHIB munt willen kopen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om SHIB munten te verhandelen

eToro

Koop vandaag nog SHIB met eToro

Capital.com

Capital.com biedt beleggers een bekroonde trading platform dat toegang tot meerdere financiële markten, waaronder de nieuwe en spannende cryptogeld markt.

Koop vandaag nog SHIB met Capital.com

Wat is Shiba Inu (SHIB)?

Shiba Inu (SHIB) is een aan een hond gekoppelde meme munt waarvan de populariteit sinds de onthulling is toegenomen. Het is een concurrent van Dogecoin.

Het heeft veel steun gekregen van de hondenmeme gemeenschap, vooral degenen die de pomp van Dogecoin hebben gemist.

De populariteit op social media overtrof onlangs die van Dogecoin en Bitcoin, die momenteel enkele van de meest trending cryptocurrencies zijn.

Moet ik vandaag SHIB kopen?

Als u op zoek bent naar een meme munt met een veelbelovende prijs, dan is de SHIB munt een goede keuze. Verwacht wordt dat het zal pompen als Dogecoin en waarschijnlijk in de toekomst boven Dogecoin zal komen.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Shiba Inu prijsvoorspelling

De onthulling van Elon Musk dat hij geen SHIB munt bezit, bevestigt dat de hondenmunt zelf is gebouwd en niet afhankelijk is van het pompen van populaire beroemdheden. Bovendien had de onthulling geen groot effect op de munt en wordt verwacht dat deze de bullish trend zal voortzetten.

Aandacht op social media voor Shiba Inu

The post Beste beurzen om Shiba Inu te verhandelen nadat het sterk bleef ondanks dat Elon Musk het niet bezit appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*