Crypto-Prijzen.nl

Beste beurzen om Dogelon Mars te verhandelen

Beste beurzen om Dogelon Mars te verhandelen

Dogelon Mars (ELON) bevindt zich momenteel in een zeer sterke bullish trend die de aandacht heeft getrokken van de meeste crypto investeerders die geïnteresseerd zijn in meme-munten.

Om investeerders en handelaren te helpen die op het punt staan de ELON munt te kopen en vast te houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om deze te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om ELON te kopen

Omdat ELON zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt ELON nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om ELON nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor ELON wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder ELON.

Wat is Dogelon Mars (ELON)?

Dogelon Mars (ELON) is een door een hond gekoppelde meme munt waarvan de populariteit sinds de onthulling is toegenomen.

Het is een naaste concurrent van Shiba Inu en Dogecoin.

Het krijgt veel aandacht van cryptocurrency enthousiastelingen, vooral degenen die geïnteresseerd zijn in meme-munten, maar de pomp van Dogecoin hebben gemist.

Moet ik vandaag de ELON munt kopen?

Als u op zoek bent naar een meme-munt zoals Dogecoin die nog moet worden gepompt, dan is de ELON munt een goede keuze. De gemeenschap heeft hoge verwachtingen dat het zal pompen zoals de Dogecoin en waarschijnlijk in de toekomst boven de Dogecoin zal komen.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Dogelon Mars prijsvoorspelling

Experts verwachten dat de Dogelon Mars (ELON) munt de huidige bullish trend voor het resterende deel van het jaar zal voortzetten. Ze voorspellen dat het voor het einde van het jaar zijn vorige hoogste punt ooit (ATH) zou kunnen bereiken.

Dogelon Mars social media aandacht

The post Beste beurzen om Dogelon Mars te verhandelen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*