Crypto-Prijzen.nl

Beste 3 altcoins met een katalysator om te kopen te midden van de crypto uitverkoop

Beste 3 altcoins met een katalysator om te kopen te midden van de crypto uitverkoop

Cryptocurrency prijzen zijn dit jaar hard gecrasht, omdat zorgen over een verkrapping van de Federal Reserve beleggers ergeren. Bitcoin is gecrasht tot ongeveer $ 42.000, terwijl de totale marktkapitalisatie van de meeste cryptocurrencies is gecrasht tot ongeveer $ 2,1 biljoen. Dus, hier zijn de beste cryptocurrencies om te kopen die een katalysator hebben.

Ethereum

De Ethereum prijs is met ongeveer 35% gecrasht vanaf zijn hoogste punt ooit en handelt momenteel op het laagste niveau sinds 2 oktober.

De daling is voornamelijk te wijten aan het feit dat de Fed dit jaar zal doorgaan met verkrappen en ongeveer 3 renteverhogingen zal doorvoeren. Ook zijn sommige investeerders bang dat veel Ethereum killers zoals Terra en Solana marktaandeel zullen gaan veroveren.

Toch is er een belangrijke katalysator die de ETH prijs waarschijnlijk zal opdrijven. Ethereum ontwikkelaars zijn momenteel hard aan het werk om het netwerk over te zetten van een proof-of-work naar een proof-of-stake technologie.

Deze overgang zal enkele van de grootste uitdagingen oplossen waarmee Ethereum wordt geconfronteerd. Het zal bijvoorbeeld zijn snelheid verhogen en zijn ecologische voetafdruk verkleinen. Daarom is de kans groot dat het ETH/USD paar het ruim voor de overgang zal doen.

Historisch gezien heeft Ethereum de neiging om het goed te doen vóór een grote upgrade. In 2021 steeg het bijvoorbeeld voor op de London hard fork. Het steeg ook in 2020 voorafgaand aan de lancering van ETH 2.0.

NEAR

NEAR (NEAR/USD) is een snelgroeiend blockchain project dat aan populariteit wint. Het is een Ethereum killer waarvan de prijs met meer dan 887% is gestegen ten opzichte van het laagste niveau in oktober vorig jaar. Het is zelfs een van de grootste cryptocurrencies ter wereld geworden, betwist het feit dat het ecosysteem een beetje klein is.

De recente rally van het NEAR Protocol vond plaats nadat de ontwikkelaars de Nightshade sharding technologie lanceerden. Dit is een technologie die blokken in scherven verdeelt om de snelheden te verbeteren.

De belangrijkste katalysator die de NEAR prijs hoger zal drukken, is de lancering van fase 1 van het shardingproces.

Cosmos

Cosmos (ATOM/USD) is een blockchain project waarmee verschillende cryptocurrencies naast elkaar kunnen bestaan en met elkaar kunnen communiceren. Het is een populair platform dat wordt gebruikt door honderden cryptocurrencies zoals Binance USD en LUNA.

De Cosmos prijs zit de afgelopen maanden in een opwaartse trend. De katalysator die het hoger zou kunnen duwen, is de aanstaande brug met Ethereum. Deze brug helpt apps die zijn gebouwd met Cosmos technologie om te communiceren met apps die zijn gebouwd met Ethereum.

The post Beste 3 altcoins met een katalysator om te kopen te midden van de crypto uitverkoop appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*