Crypto-Prijzen.nl

Beleggers krijgen weer vertrouwen in crypto – 3 redenen waarom je zou moeten investeren in GameFi arcade Metacade

Beleggers krijgen weer vertrouwen in crypto – 3 redenen waarom je zou moeten investeren in GameFi arcade Metacade

De eerste twee weken van 2023 zagen veelbelovende prijsacties voor de rest van het jaar, toen Bitcoin met 40% steeg en een groot deel van de markt meebracht. Axie Infinity steeg met 75%, terwijl Decentraland met 169% omhoog schoot.

Met de stijgende prijs van Axie Infinity en Decentraland lijkt GameFi opnieuw klaar om te exploderen. Maar zou Metacade, een gloednieuw GameFi-platform, de komende jaren hogere winsten kunnen boeken dan Axie Infinity en Decentraland?

De explosieve groei van GameFi

Grote GameFi projecten zoals Axie Infinity en Decentraland behoren tot de best presterende investeringen van de afgelopen jaren. Alleen al in 2021 steeg Axie Infinity 300x in waarde, terwijl Decentraland tussen 2020 en 2021 200x steeg.

Decentraland als Axie Infinity hebben meerdere functies gemeen. Ze combineren play-to-earn mechanismen met leuke en verslavende gameplay en helpen de uitbreiding van GameFi over de hele wereld te stimuleren.

GameFi is nog steeds een nieuwe beweging, maar heeft dankzij de unieke mogelijkheden het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de wereldwijde gaming industrie. Legacy-titels kunnen niet tippen aan de gebruikerservaring van GameFi, met het aanpasbare eigen beheer en geïntegreerde financiële beloningen. Dit heeft ertoe geleid dat de GameFi sector in slechts een paar jaar tijd een waarde van meerdere miljarden dollars heeft bereikt.

Rally begin 2023: bullish nieuws over de hele linie

Begin 2023 stegen de cryptocurrency-markt en grote GameFi projecten, waaronder Axie Infinity en Decentraland. Na deze bullish prijsactie zijn investeerders begonnen met het verkennen van de beste opties voor investeren in crypto op de blockchain, en GameFi is misschien wel weer de winnaar.

Een gloednieuw GameFi platform genaamd Metacade was volledig uitverkocht in de eerste drie fasen van de presale, plus de bètafase. Dit gebeurde in slechts 10 weken, waarbij $5 miljoen werd ingezameld om de ontwikkeling van de grootste GameFi-arcade op de blockchain te financieren. Sindsdien heeft het platform $7,3m opgehaald.

Metacade vertoont tekenen van enorme toekomstige prijsacties, en experts suggereren dat MCADE het volgende 100x-juweeltje in de GameFi-sector zou kunnen zijn. Nu Axie Infinity en Decentraland lijden onder the law of diminishing returns, zou de MCADE-token presale de beste optie kunnen zijn om de komende jaren grote GameFi-winsten te behalen met investeren in crypto.

Kan MCADE $5 bereiken in 2025?

Na de presale wordt het MCADE-token gelanceerd op exchanges en zal de metaverse arcade een groeiende community van GameFi-spelers gaan ondersteunen. Dit zal naar verwachting koopdruk veroorzaken voor het MCADE-token, dat alleen al in 2023 kan oplopen tot $1 – een stijging van 50x vanaf het einde van de presale.

Na 2023 zou MCADE een vlucht kunnen nemen. Het project zal in volle gang zijn en alle belangrijke functies van het project zullen tegen 2024 volledig zijn ontwikkeld. Dat jaar zal ook het volgende Bitcoin halving event plaatsvinden, waarna een langdurige bullmarkt wordt verwacht voor alle cryptocurrencies.

Tegen 2025 kan het MCADE-token oplopen tot $7, een enorme 350x run vanaf het einde van de presale. Metacade heeft het potentieel om in de loop van de tijd een groot aantal gebruikers te ondersteunen, aangezien het platform, naast het enorme verdienpotentieel voor zijn community, een uitgebreide GameFi-ervaring biedt.

Wat is Metacade?

Metacade is de eerste door de community gestuurde arcade. Het platform combineert een uitgebreide selectie arcade games met play-to-earn mechanismen en biedt een centrale locatie voor Web3-gebruikers om samen te komen, alfa te delen en toegang te krijgen tot een reeks DeFi-functies.

Het project wordt een sociale hub van Web3 en de grootste blockchain-arcade. Metacade wordt aangestuurd door de community en het platform is van plan om vanaf 2024 een DAO te worden en de volledige controle over te dragen aan de community, om zo de vooruitgang in GameFi te stimuleren.

3 redenen om te investeren in crypto Metacade

  1. Het assortiment arcade games van Metacade biedt zowel casual als competitieve gameplay, waarbij alle ervaringen in de metaverse arcade geïntegreerde financiële beloningen voor spelers bevatten.
  1. In de sociale hub gaat Metacade nog een stap verder in play-to-earn. Gebruikers kunnen ook verdienen via de create-to-earn functie, die gebruikers beloont voor hun bijdrage aan de community. Voorbeelden hiervan zijn het plaatsen van game beoordelingen, het delen van inzichten en communicatie met andere leden.
  1. Metacade zal ook nieuwe banen creëren voor GameFi-enthousiastelingen via de work-to-earn functie. Dit zal blockchain-gebruikers verbinden met betaalde kansen bij enkele van Metacade’s partnerprojecten en kan zowel parttime als fulltime functies omvatten.

Metacade: echte verandering teweeg brengen

Naast het aanbieden van een uitgebreide selectie van play-to-earn games, incentives voor makers van content en nieuwe banen voor crypto-gebruikers, zal Metacade rechtstreeks de volgende golf van GameFi-innovatie financieren – waardoor het echte verandering teweeg kan brengen.

Met het Metagrants programma kan de community stemmen op de beste nieuwe arcadespellen voordat Metacade de ontwikkelaars financiert om ze naar de Metacade te brengen. Dit zorgt ervoor dat de meest gevraagde titels van idee naar realiteit gaan, waarbij de Metacade community als eerste speelt.

Is MCADE het waard als je wil investeren in crypto?

De MCADE-token presale zou een van de beste investeringsmogelijkheden van 2023 kunnen zijn. Metacade zou de komende jaren kunnen wedijveren met Axie Infinity en Decentraland aan de top van de GameFi-ranglijst, wat het meer dan 100x potentieel voor rendement oplevert.

Momenteel kost MCADE slechts $0,0155 per token. Tijdens de presale zal dit prijsniveau stijgen tot $0,02, waardoor beleggers die investeren in crypto een beperkte tijd hebben om in te stappen tegen de best mogelijke prijs. GameFi lijkt klaar om het volgende niveau te bereiken, en projecten als Metacade, Axie Infinity en Decentraland zijn klaar om dit te realiseren.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

The post Beleggers krijgen weer vertrouwen in crypto – 3 redenen waarom je zou moeten investeren in GameFi arcade Metacade appeared first on Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*