Crypto-Prijzen.nl

Belangrijke update over Flare distributie naar XRP houders

Belangrijke update over Flare distributie naar XRP houders

Hoewel de langverwachte airdrop van Flare naar XRP (XRP/USD) houders verschillende keren is uitgesteld, heeft de CEO en medeoprichter van Flare Networks, Hugo Philion, een belangrijke update gedeeld voor iedereen die wacht, schreef CoinGape.

Volgens Philion heeft Flare contact opgenomen met de grootste beurzen om alle details te krijgen over wat ze nodig hebben om het token te distribueren, zodat het aan alle vereisten kan voldoen. Philion twitterde onlangs:

Voor al diegenen die vragen waar hun $FLR is. We upgraden Songbird, vóór eind maart 2022, met de laatste 2 protocollen die nodig zijn voordat Flare wordt gelanceerd. Hierdoor kunnen we doorgaan naar de lancering van Flare. Een volledige roadmap voor de lancering van Flare zal in de komende weken worden vrijgegeven.

XRP wint 15% door updates van Ripple rechtszaken

Na een paar interessante updates met betrekking tot de SEC vs Ripple zaak, schoot het 24-uurs handelsvolume van het token omhoog en won het meer dan 100%. Brad Garlinghouse zwoer dat Ripple de rechtszaak zou winnen.

Districtsrechter Analisa Torres heeft drie belangrijke documenten ontsloten: twee e-mailreeksen (een van Chris Larsen en de andere van Garlinghouse) en de kennisgeving van de verklaring van Brad Garlinghouse in het formele onderzoek van de SEC. Verdere onthullingen zullen naar verwachting de munt omhoog blijven duwen naarmate de rechtszaak vordert.

Over de Flare airdrop

De native token van het Flare Network, Spark, is ontworpen om het netwerk van nut te voorzien door gegevens te verstrekken en activa te onderpanden en door beheer en spampreventie. 45 miljard van 100 miljard Spark tokens zullen worden verdeeld onder XRP houders.

Reeks van uitstellen

De airdrop werd al in december 2020 aangekondigd, maar de distributie is meerdere keren uitgesteld. Volgens Flare was de airdrop gekoppeld aan het XRP saldo van de houder op 12 december 2020, 00:00 UTC. Houders hadden tot 11 juni 2021, 23:59 UTC om hun claim in te dienen.

Op het moment van schrijven was de live XRP prijs $ 0,77 met een 24-uurs handelsvolume van iets meer dan $ 3 miljard. XRP is de afgelopen 24 uur met 15,05% gestegen.

De huidige CoinMarketCap ranglijst is #8 met een live marktkapitalisatie van $ 36,93 miljard. Het heeft een circulerend aanbod van 47,83 miljard munten en een max. levering van 100 miljard XRP munten.

La notizia Belangrijke update over Flare distributie naar XRP houders era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*