Crypto-Prijzen.nl

Bekijk welke altcoins de BTC verliezen hebben “gecompenseerd”

Bekijk welke altcoins de BTC verliezen hebben “gecompenseerd”

Gisteren was het een bloedbad op de cryptocurrency markt. Een reeks dynamische gebeurtenissen heeft uiteindelijk $ 410 miljard aan marktwaarde uitgeput en geleid tot liquidaties van longposities voor een bedrag van $ 3 miljard. Bitcoin (BTC/USD) maakte eerdere winsten ongedaan en kelderde van $52.956 naar $42.900 (-19%). El Salvador, dat als eerste land ter wereld BTC als wettig betaalmiddel aannam, werd niet gestoord. Ze profiteerden snel van de prijsdaling en kochten nog eens 150 BTC.

De vlaggenschip crypto is voorlopig geconsolideerd in het bereik van $ 45k – $ 47k, maar weinigen kunnen met zekerheid zeggen wat er daarna zal gebeuren. We delen een marktanalyse door Alexandra Clark, Sales Trader bij de in het VK gevestigde digitale activamakelaar GlobalBlock.

De meerderheid van de cryptomarkt daalde met Bitcoin mee

De meeste cryptocurrencies daalden met Bitcoin mee, wat de marktafhankelijkheid ervan en het rudimentaire karakter van de activaklasse in het algemeen laat zien. Tokens zoals Algorand (ALGO/USD), Near (NEAR/USD) en Solana (SOL/USD) werden echter meestal niet beïnvloed en zagen in plaats daarvan dubbelcijferige rendementen. Algorand is de afgelopen 24 uur met 15% gestegen. In vergelijking met voorgaande dagen hebben stablecoins veel meer volume gezien. Van een totaal 24-uursvolume van $ 282 miljard was Tether (USDT/USD) goed voor meer dan de helft.

Coinbase vs. SEC: een zware strijd

In een strijd tussen de titanen wordt Coinbase geconfronteerd met regelgevend toezicht door de waakhond over Coinbase Lend, een product dat de cryptobeurs gepland had om later dit jaar te lanceren. Lend genereert rente op posities in USDC (USDC/USD) en de SEC beweert dat het een effect is. Brian Armstrong, CEO van Coinbase, deelt die mening niet, waardoor frustratie wordt geuit over het besluit van de SEC om zijn bedrijf aan te klagen zonder enige uitleg te geven.

Na eind augustus een piek te hebben bereikt, dalen de dagelijkse volumes van Opensea. Dit kan een verlies van rente betekenen of (de betere optie) een stabilisatie van de NFT-markt.

Zal Panama het volgende land zijn dat BTC als wettig betaalmiddel gebruikt?

Panama introduceert een wetsvoorstel om BTC en andere digitale activa te gebruiken voor fiscale, civiele en commerciële doeleinden. Het land gelooft dat crypto het potentieel heeft om de transparantie van de overheid te vergroten, investeringen aan te trekken en banen te creëren.

The post Bekijk welke altcoins de BTC verliezen hebben “gecompenseerd” appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*