Crypto-Prijzen.nl

Bedrijf dat Phantom portemonnee bouwt is $1,2 miljard waard

Bedrijf dat Phantom portemonnee bouwt is $1,2 miljard waard

Crypto onderneming Paradigm, dat Solana’s (SOL/USD) Phantom bouwt, is $ 1,2 miljard waard na het leiden van een Series B financieringsronde van $ 109 miljoen voor de crypto-portemonnee, zei bedrijfstopman Brandon Millman, geciteerd door CoinDesk.

Het belangrijkste product van het bedrijf is een Chromium browser plug-in. De portemonnee wordt mobiel. Paradigm debuteerde vandaag zijn iOS app.

Kritieke infrastructuur voor op Solana gebaseerde DeFi

De populaire niet-bewarende portemonnee is een cruciale infrastructuur geworden voor op Solana gebaseerde gedecentraliseerde financiën, en op onverklaarbare wijze. De code van Phantom is gesloten in een industrie die wordt gekenmerkt door open source. Hun deuren blijven gesloten, zelfs als concurrerende portefeuilles openheid omarmen.

Millman legde de reden hiervoor uit en voegde eraan toe dat de 2 miljoen maandelijkse actieve gebruikers van Phantom niet “gehinderd” worden door de gesloten broncode:

Zodra het open-source is, is er een impliciete verwachting rond het reageren op mensen die problemen achterlaten op de GitHub repo, mensen die pull-verzoeken indienen en functies in de portemonnee willen krijgen. Daar willen we nog niet aan beginnen.

Niet iedereen is blij. Volgens een vooraanstaande analist van durfkapitaalbedrijven is de enige reden waarom hij Phantom niet is blijven gebruiken, dat er geen betere optie is. Hij zou het verlaten zodra er een adequaat open source-alternatief opduikt.

Geheimen van het succes van Phantom

Millman en medeoprichters bedachten Phantom als een product dat superieur zou zijn aan MetaMask van ConsenSys. Dat plan veranderde toen Phantom zich op Solana vestigde. MetaMask is EVM compatibel. Het oorspronkelijke idee bleef echter een drijvende kracht achter de ontwikkeling.

Millman voegde toe:

We probeerden vorig jaar oorspronkelijk naar die multi-ketendivisie te gaan, maar kozen ervoor om Solana te verdubbelen vanwege alle groei die we zagen. We overwegen zorgvuldig de overstap naar het EVM ecosysteem dit jaar.

Phantom heeft een voorraad geld

Volgens Millman hebben Series B investeerders de multichain ambities van Phantom omarmd. Ze waren aan boord voordat de cryptomarkt in 2022 kelderde.

Naarmate de ambities van Phantom groeien, zal het veel investeren in nieuw personeel. Het heeft hiervoor het geld. De CEO, een voormalig Ethereum (ETH/USD) ontwikkelaar, zei dat het altijd goed is om wat geld opzij te hebben voor een regenachtige dag.

La notizia Bedrijf dat Phantom portemonnee bouwt is $1,2 miljard waard era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*