Crypto-Prijzen.nl

BAT stijgt gestaag met 5% in 24 uur: hier koop je BAT

BAT stijgt gestaag met 5% in 24 uur: hier koop je BAT

De live Basic Attention Token-prijs vandaag is $0,73 met een 24-uurs handelsvolume van $162,18 miljoen. Het token, dat op de 72e plaats staat op basis van marktkapitalisatie, is de afgelopen 24 uur met 4,72% gestegen. Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je BAT kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om BAT nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is BAT?

BAT is het token dat de basis vormt voor een nieuw op blockchain gebaseerd digitaal advertentieplatform dat is ontworpen om gebruikers eerlijk te belonen voor hun aandacht en tegelijkertijd adverteerders een beter rendement op hun advertentie uitgaven te bieden.

Deze ervaring wordt geleverd via de Brave Browser, waar gebruikers privacybeschermende advertenties kunnen bekijken en BAT-beloningen kunnen ontvangen. Aan de andere kant kunnen adverteerders gerichte advertenties weergeven om de betrokkenheid te maximaliseren en verliezen als gevolg van advertentiefraude en misbruik te verminderen.

BAT houdt altijd wedstrijden en weggeefacties, wat bijdraagt aan de stijgende populariteit. Het is de eenheid van beloning in dit advertentie-ecosysteem, uitgewisseld tussen adverteerders, uitgevers en gebruikers.

Adverteerders betalen voor hun advertentiecampagnes in BAT-tokens. 70% van deze fondsen wordt verdeeld onder gebruikers. Tussenpersonen worden buiten beschouwing gelaten om de kostenefficiëntie te verbeteren.

Moet ik nu BAT kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

BAT prijsvoorspelling

Trading Beasts voorspelt een stijging van de prijs van de munt. De prijs kan halverwege 2022 $0,97 bereiken. Volgens CoinSwitch zal het pas in 2025 $1 bereiken.

Digital Coin Price is meer bullish. Ze voorspellen dat de prijs tegen het einde van dit jaar al de $1 kan bereiken.

BAT op social media

The post BAT stijgt gestaag met 5% in 24 uur: hier koop je BAT appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*