Crypto-Prijzen.nl

Basic Attention Token (BAT) stijgt met 23% na samenwerking met Solana (SOL)

Basic Attention Token (BAT) stijgt met 23% na samenwerking met Solana (SOL)

Basic Attention Token (BAT/USD) heeft de afgelopen 24 uur grote winsten geboekt. Volgens Coingecko is dit token met 23% gestegen tot de valutawaarde van $ 1,21. De prijsstijgingen komen na nieuws over Brave’s samenwerking met Solana (SOL/USD).

Brave browser om Solana’s blockchain te integreren

Tijdens de Solana Breakpoint conferentie kondigde de CEO van de Brave browser en BAT token, Brendan Eich, aan dat Brave zal samenwerken met Solana Labs om de portemonnee functies van de Solana blockchain te integreren in Brave’s Web3 desktop en mobiele browsers.

In de aankondiging merkte Eich op dat de integratie in de eerste helft van 2022 zou plaatsvinden en standaardondersteuning zal bieden voor het Solana ecosysteem voor de 42 miljoen maandelijkse gebruikers van de Brave browser. Met dit initiatief zal Brave zich ook in Solana wagen voor cross-chain compatibiliteit en Solana native DApps.

“Met steeds meer gebruikers en makers die tools nodig hebben voor snelle en betaalbare toegang tot het gedecentraliseerde web, zal deze integratie naadloos de weg vrijmaken voor de volgende miljard crypto gebruikers om applicaties en tokens te benutten”, aldus Eich.

De CEO van Solana Labs, Anatoly Yakovenko, sprak ook over deze ontwikkeling en verklaarde dat veel mensen Web3 zullen benaderen via mobiel internet. Daarom was integratie met browsers van cruciaal belang om DApps in staat te stellen de beste webervaringen te creëren.

Yakovenko heeft toegevoegd,

Brave’s aankondiging van ondersteuning voor Solana portemonnee in alle versies van hun browsers is een belangrijke stap om de volgende miljard gebruikers aan Solana toe te voegen.

Door deze samenwerking zal Solana Brave ook ondersteunen bij de uitvoering van het Themis protocol, een belangrijke mijlpaal in de realisatie van BAT 2.0.

BAT token boekt grote winsten

In de aankondiging werd verder vermeld dat Solana door deze samenwerking ontwikkelaars zal aanmoedigen om het BAT token voor DApps te gebruiken dat is gebouwd op het Solana netwerk, wat staat voor meer gebruiksscenario’s voor het BAT token.

Het Solana netwerk heeft de afgelopen maanden een grote acceptatie doorgemaakt, met een waarde die naar recordhoogtes van ongeveer $ 259 schoot. Daarom heeft het partnerschap een positief licht geworpen op het BAT token dat de afgelopen 24 uur grote winst heeft geboekt. Na de aankondiging steeg BAT van ongeveer $ 0,98 naar een maandelijks hoogtepunt van $ 1,36.

The post Basic Attention Token (BAT) stijgt met 23% na samenwerking met Solana (SOL) appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*