Crypto-Prijzen.nl

Bankgigant Citi is bullish over de Metaverse

Bankgigant Citi is bullish over de Metaverse

De Metaverse ruimte heeft het afgelopen jaar een enorme groei en acceptatie doorgemaakt. In afwachting van een revolutie in de industrie nemen meer reguliere instellingen en spelers posities in. En het toegenomen aantal merkaanvragen toonde aan dat de markt een enorme groei doormaakt in virtuele betrokkenheid.

In lijn met het potentieel in de markt, voorspelde de internationale bankgigant Citi in zijn laatste onderzoeksrapport een bullish vooruitzicht voor de Metaverse ruimte.

Het rapport komt eraan wanneer veel spraakmakende bedrijven hun intenties kenbaar maken om de online digitale ruimte te betreden.

Volgens de voorspelling van Citi zal de volgende evolutie van de Metaverse en het internet (Web3) verder gaan dan gamen. Het omvat ook reclame, media, kunst, sociale samenwerking, gezondheidszorg en handel. Zo’n breed ecosysteem zou gemakkelijk een markt van meerdere biljoenen dollars kunnen zijn, merkte Citi op.

Metaverse markt zou tegen 2030 $13 biljoen kunnen bereiken

Het rapport voorspelde dat het totale aantal Metaverse gebruikers 5 miljard zou kunnen bereiken, terwijl de markt in 2030 tussen de $ 8 biljoen en $ 13 biljoen zou kunnen liggen. Zelfs Citi gaf echter toe dat het een verheven prognose is, kijkend naar de huidige waarde van de Metaverse markt.

Het rapport merkte op dat de huidige markt voor contentstreaming van Metaverse waarschijnlijk een duizendvoudige toename in rekenefficiëntie nodig zal hebben om de projectie te bereiken. Dit betekent dat er een enorme infrastructuurontwikkeling in de markt moet plaatsvinden. Er zullen grote investeringen nodig zijn in netwerkinfrastructuur, opslag, game-ontwikkelingsplatforms, consumentenhardware en computers.

Cryptocurrencies spelen een enorme rol

In het rapport staat dat Metaverse steeds meer de volgende generatie van internet wordt, omdat het de fysieke en digitale wereld op een meeslepende manier zal overbruggen.

Citi merkte ook op dat cryptocurrencies een belangrijke rol zullen spelen als Metaverse een dergelijke projectie gaat bereiken die ik waardeer voor het aantal gebruikers. Het voegde eraan toe dat ze naast andere traditionele valuta’s moeten bestaan om het te laten werken.

Het bericht Bankgigant Citi is bullish over de Metaverse verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*