Crypto-Prijzen.nl

Banger haalt €10 miljoen op om de eerste game-aggregator te worden

Banger haalt €10 miljoen op om de eerste game-aggregator te worden

Banger Games, een startup die nieuwe mogelijkheden opent om gamers meer mogelijkheden te geven, heeft € 10 miljoen opgehaald om de eerste gaminghub te worden die game-ervaringen verzamelt, informeert en organiseert. Tegelijkertijd voegt het een tweede beloningslaag toe op basis van in-game en community doelstellingen.

Eén gedeelde valuta

Banger Games wil gamers bevrijden door een gedeelde valuta en economie tot stand te brengen. Gamers kunnen concurreren, zichzelf uitdagen, verdienen, ruilen en ten volle genieten van hun game-ervaring.

Borja Villalobos, CEO van Banger Games, merkte op:

Omdat de industrie in verschillende richtingen is geëxplodeerd (crypto, metaverse, VR, Indie Publishers, P2E), zijn we er zeker van dat gamers zich meer dan ooit verbonden voelen. Banger is het platform dat gericht is op het verenigen van dit steeds groter wordende ecosysteem tot één centraal punt in het gaming universum.

Investeerders zijn onder meer Avalanche, Squares Capital, G20

Onder de opmerkelijke investeerders in de ronde zijn Avalanche (AVAX/USD), Shima Capital, G20, LucidBlue Ventures, Belobaba Fund, GSR, Flori Ventures, Poolz Ventures, Squares Capital, BigCoin Capital, CSP DAO, Halvings Capital en OIG Capital.

Strikte ticketlimieten om gecentraliseerde controle te vermijden

De financieringsronde stelde strikte limieten voor de ticketgrootte om overheersing door een walvisinvesteerder te voorkomen. Banger Games wil een door de gemeenschap geleid project ontwikkelen, dat zou worden ondermijnd door een enkele groep investeerders die de meeste invloed heeft.

Geautomatiseerde toernooien via Polygon technologie integratie

Banger zal geautomatiseerde SMART toernooien bevatten, die slimme contracten uitvoeren. Ze hebben een gesloten bèta getest op CS:GO, dat enorm populair is. Het bevat ook in-game prestaties, Battle Pass, een anti-cheat client gebouwd met IBM, en P2P-cloudgaming. Hiermee kunnen gamers hun ongebruikte verwerkingskracht delen.

Polygon (MATIC/USD) is een van de investeerders in Banger. Jaynti Kanani, mede-oprichter van Polygon zei:

Mijn investering in Banger Games was een gemakkelijke beslissing, ik ben dol op het idee om activiteiten in verschillende games te benutten, zodat gebruikers inkomsten kunnen genereren met hun game-ervaringen. Dit is de reden waarom de Bangers aanpak en het team dat ze hebben samengesteld om het te laten gebeuren, vanaf de eerste dag bij mij resoneerde.

Charlie Hu van LucidBlue Ventures voegde toe:

Naarmate de blockchain-gaming industrie langzaam uit zijn schelp groeit, heeft deze hubs en veilige plaatsen nodig om te leren en te evolueren voor gamers en zelfs uitgevers. We zijn van mening dat Bangers deze pijler in de industrie zal worden die het door dat proces en verder helpt.

La notizia Banger haalt €10 miljoen op om de eerste game-aggregator te worden era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*