Crypto-Prijzen.nl

Bancor kondigt Bancor 3 aan – de grootste voorgestelde update tot nu toe

Bancor kondigt Bancor 3 aan – de grootste voorgestelde update tot nu toe

Bancor (BNT) announces impressive monthly result on Bancor Vortex

Bancor (BNT/USD), een van de toonaangevende liquiditeitsprotocollen in de DeFi sector, heeft zojuist zijn grootste update ooit geïntroduceerd, simpelweg Bancor 3 genaamd. Het project deed op 29 november een aankondiging op Twitter en startte een thread waarin het de gemeenschap voorzag met belangrijk inzicht met betrekking tot de update.

Waar is Bancor 3?

Zoals eerder vermeld, is Bancor 3 de grootste voorgestelde update tot nu toe, en volgens de uitleg van het project komt het als een radicaal herontwerp dat het goedkoper en gemakkelijker maakt voor mensen om geld te verdienen door hun favoriete cryptocurrencies te gebruiken.

Het team legde verder uit dat de grootste verandering die met de update kwam, de zogenaamde Omnipool is. In wezen waren er in de vorige versie, Bancor v2.1 genaamd, aparte pools voor verschillende paren, dus het project had er een voor ETH/BNT en een andere voor DAI/BNT. Bancor 3 vereenvoudigt de zaken echter door slechts één pool te introduceren waar gebruikers hun BNT kunnen inzetten om rendement te halen uit het hele netwerk.

Dankzij de pool kunnen alle transacties op het netwerk in één transactie plaatsvinden, wat de schaalbaarheid nog verder moet vergroten en de kosten moet verlagen. Beide zullen een grote verbetering zijn voor het project, waardoor het een stuk competitiever wordt in vergelijking met de andere.

Bovendien zal Bancor, nu de gaskosten zijn verlaagd, in staat zijn meer handelsvergoedingen aan te trekken met hetzelfde liquiditeitsniveau. Dat zal ook helpen om het protocol kapitaalefficiënter te maken.

Vervolgens heeft het project ook Infinity pools toegevoegd, die onbeperkte stortingen op Bancor mogelijk maken. Dit is ook een grote verbetering ten opzichte van de vorige situatie, waar gebruikers moesten wachten tot er een ruimte in een pool vrijkwam voordat ze nieuwe tokens konden storten. Infinity Pools zal deze beperking volledig verwijderen. Naast hen kreeg het project ook het concept van Superfluid Liquidity, dat gelijktijdig kan worden gebruikt voor market making en fee-earning strategieën die eigen zijn aan het protocol.

Bancor introduceerde ook zijn nieuwe trots en vreugde, IL Protection of Impermanent Loss Protection, die werd opgebouwd door in het verleden 100 dagen of langer tokens in een pool uit te zetten. Nu is het direct voor iedereen beschikbaar. Er zijn nog veel meer toevoegingen aan het protocol, dus iedereen die geïnteresseerd is, moet zeker de tijd nemen om het grondig te onderzoeken, want de grootste update van het project verdient het zeker zo genoemd te worden.

The post Bancor kondigt Bancor 3 aan – de grootste voorgestelde update tot nu toe appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*