Crypto-Prijzen.nl

Balancer en TrueUSD bieden LP’s beloningen

Balancer en TrueUSD bieden LP’s beloningen

Balancer BAL/USD software is bedoeld om een gedistribueerd netwerk van computers te stimuleren om een beurs te bedienen.

Het is een geautomatiseerde marktmaker (AMM), evenals een gedecentraliseerde beurs (DEX) met liquiditeitspools die worden gebruikt voor het omwisselen van tokens zonder afhankelijk te zijn van centrale entiteiten.

Als een platform zonder toestemming geeft het iedereen toegang zolang ze een crypto portemonnee hebben die dit ondersteunt, en Balancer gebruikt een algoritme om zijn bestellingen te beheren.

Het TrueUSD partnerschap als katalysator voor groei

Volgens een officiële aankondiging op 31 maart 2022 hebben TrueUSD TUSD/USD en Balancer (BAL) een samenwerking aangegaan om liquiditeitsverschaffers TUSD en BAL beloningen aan te bieden uit een incentiveprogramma voor stablecoin pools.

Dit programma is bedoeld om liquiditeitsverschaffers te stimuleren om TUSD-DAI-USDC-USDT toe te voegen aan het ecosysteem van Polygon.

In ruil daarvoor kunnen ze in wezen BAL, TUSD en MATIC beloningen ontvangen, wat een solide kans biedt voor liquiditeitsverschaffers als een manier om hen blootstelling te geven aan drie verschillende activa, en dit alles terwijl liquiditeit wordt verschaft aan het ecosysteem.

Dit is een programma dat live on-chain is en voor iedereen toegankelijk is.

Moet u Balancer (BAL) kopen?

Op 1 april 2022 had Balancer (BAL) een waarde van $ 15,66.

Om ons een beter beeld te geven van wat voor soort waarde dit is voor het BAL token, gaan we de prestaties van de afgelopen maand doornemen, evenals de hoogste waarde ooit.

In termen van het hoogste punt ooit bereikt Balancer (BAL) op 4 mei 2021 een waarde van $ 74,45.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand bekijken, had Balancer (BAL) zijn laagste waarde op 14 maart, toen het $ 10,55 waard was.

Het hoogste punt van waarde was daarentegen op 30 maart, toen het token steeg naar $ 17,4 in waarde.

Dit betekende een waardestijging van $ 6,85 of 65%.

Met dit in gedachten is het token voor $ 15,66 het kopen waard, aangezien het eind april 2022 $ 20 kan bereiken.

Het bericht Balancer en TrueUSD bieden LP’s beloningen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*