Crypto-Prijzen.nl

Balancer (BAL) prijsvoorspelling voor november 2021

Balancer (BAL) prijsvoorspelling voor november 2021

Balancer BAL/USD is omhooggeschoten sinds het begin van het jaar en bereikte op 4 mei een recordhoogte van meer dan $ 75. Sindsdien is de prijs ingestort, is het dagelijkse handelsvolume verzwakt en blijft het risico van verdere dalingen bestaan.

Geautomatiseerde portfoliobeheerder

Balancer is een geautomatiseerd portfoliobeheer- en handelsplatform waarmee u uw portfolio opnieuw in evenwicht kunt brengen. Dus in plaats van hoge vergoedingen te betalen aan portfoliobeheerders, verdient u vergoedingen van handelaren die uw portfolio opnieuw in evenwicht brengen door arbitragemogelijkheden te volgen.

Dit is mogelijk omdat Balancer crowdsourced liquiditeit van beleggersportfolios bundelt en zijn Smart Order Router gebruikt om handelaren de beste prijs op de markt te vinden.

Balancer maakt efficiënt handelen mogelijk en stelt u in staat duizenden tokenparen direct tegen optimale tarieven te verhandelen en elke combinatie van ERC-20 tokens in te wisselen.

Het is belangrijk om te zeggen dat gebruikersfondsen altijd door de gebruiker worden beheerd en dat elke handelaar wordt beschermd tegen Miner Extractable Value (MEV), die anders hogere gaskosten en buitensporige prijsdalingen voor DEX handelaren kan veroorzaken.

Balancer is een pionier op het gebied van veel innovatie in de DeFi ruimte, veel projecten werken al samen met Balancer, en de meest populaire zijn onder andere Aave, Radicle, Mask, TokenEngineering Academy. Stani Kulechov, oprichter en CEO van Aave, zei:

Een deel van wat DeFi zo opwindend maakt, is de samenstelling ervan, en met Balancer heeft dit geresulteerd in een samenwerking die de ervaring voor liquiditeitsverschaffers optimaliseert via de Aave-Balancer Asset Manager en nieuwe mogelijkheden opent voor Aave stakers met de AAVE/ETH Safety Incentive pool.

Balancer tokens hebben het symbool BAL en om met dit platform te communiceren, moet u BAL tokens gebruiken. BAL is omhooggeschoten sinds het begin van het jaar en bereikte op 4 mei een recordhoogte van meer dan $ 75.

Sindsdien is de prijs ingestort, is het dagelijkse handelsvolume verzwakt en blijft deze cryptocurrency in een bearmarkt. Balancer is een veelbelovend project en de prijs van deze cryptocurrency zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we in mei zagen.

Dit zal zeker niet gebeuren in de komende weken of zelfs maanden, en handelaren moeten er rekening mee houden dat als de prijs van Bitcoin onder de $ 50.000 ondersteuning daalt, dit op korte termijn een negatieve invloed zal hebben op BAL.

BAL blijft onder druk staan

Bron: tradingview.com

Volgens de regels van technische analyse blijft Balancer (BAL) in een verkoopzone, en als de prijs opnieuw onder de $ 20 ondersteuning daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 15 of zelfs lager liggen.

Het eerste weerstandsniveau staat op $ 30, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 35.

Samenvatting

Balancer is een geautomatiseerd portfoliobeheer- en handelsplatform waarmee u uw portfolio opnieuw in evenwicht kunt brengen. Balancer is een veelbelovend project, maar volgens de regels van de technische analyse blijft Balancer (BAL) onder druk staan.

The post Balancer (BAL) prijsvoorspelling voor november 2021 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*