Crypto-Prijzen.nl

BabyDoge ziet een stijging van 13% na notering op CoinEx

BabyDoge ziet een stijging van 13% na notering op CoinEx

BabyDoge price is rising

Sinds de community van Dogecoin, bijgestaan door Elon Musk, DOGE naar de maan pompte, begonnen er links en rechts nieuwe memecoins uit te komen, in een poging de aandacht van de gemeenschap te trekken en hetzelfde succes te behalen als Dogecoin zelf. Tot dusverre was Shiba Inu (SHIB/USD) een van de meest succesvolle, maar nu lijkt het erop dat zowel DOGE als SHIB een nieuwe concurrent hebben: Baby Doge Coin (BABYDOGE/USD).

BabyDoge bereikt een nieuwe mijlpaal op het gebied van munthouders

Volgens een recente tweet gepubliceerd door WhaleStats, heeft BabyDoge onlangs een behoorlijke mijlpaal bereikt en een verbazingwekkend aantal van 1.275.000 houders bereikt. Bovendien beweert het rapport dat de top 1000 BNB portefeuilles meer dan $ 5 miljoen aan BabyDoge bevatten, wat zich vertaalt naar 989.582.594.495.517 BabyDoge munten.

Het meest interessante komt echter van het feit dat het aantal houders van BabyDoge in slechts 2 dagen met meer dan 15.594 is gestegen. Op 17 januari had de munt 1.260.401 houders, en slechts twee dagen later klom dat aantal op tot $ 1.275.000. Nog interessanter is dat het sindsdien bleef groeien.

De huidige cijfers geven aan dat BabyDoge momenteel in meer wallets zit dan Shiba Inu zelf, ondanks het feit dat SHIB veel meer aanbiedingen heeft, het aantal adopties uitbreidt en dergelijke. Op 18 januari was SHIB slechts in handen van 1.145.212 portemonnees, wat een kleiner aantal was dan wat BabyDoge zag, zelfs vóór de nieuwe golf van houders.

Wat veroorzaakte de groei?

Veel dingen kunnen interesse wekken voor iets in de crypto industrie, maar in dit geval wordt aangenomen dat de plotselinge groei werd veroorzaakt door de recente notering van BabyDoge. Op 18 januari werd de munt ondersteund door een in Hong Kong gevestigde beurs genaamd CoinEx, die opnames, stortingen en handel voor de memecoin mogelijk maakte.

BabyDoge was gekoppeld aan Tether (USDT), ’s werelds grootste stablecoin, waardoor het direct beschikbaar was voor een enorme gemeenschap van crypto gebruikers die momenteel de stablecoin bezitten, evenals voor degenen die gewoon een gemakkelijke manier wilden om BabyDoge te kopen.

Net als de anderen werd BabyDoge geïnspireerd door Dogecoin en het hondenras Shiba Inu. Als zodanig is het niet zo anders dan FLOKI, SHIB en andere grapcrypto’s die zijn geïnspireerd op een populair hondenras. BabyDoge is een van de jongsten, maar ziet de lunch pas in juni 2021.

Een ander interessant detail is dat dit niet de enige munt is die onlangs op CoinEx is vermeld. Slechts een dag voor het toevoegen van ondersteuning voor Baby Doge Coin, vermeldde CoinEx ook ELON – een memecoin geïnspireerd door de grootste fan van Dogecoin en ’s werelds populairste miljardair, Elon Musk.

Musk, die optreedt als de CEO van Tesla en SpaceX, is extreem dicht bij de crypto industrie, en vooral bij Dogecoin, gegroeid. Hij heeft ook een Shiba Inu puppy genaamd Floki, wat de inspiratie vormde voor de oprichting van de Floki Inu memecoin.

De post BabyDoge ziet een stijging van 13% na notering op CoinEx verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*