Crypto-Prijzen.nl

AXS, SAND en ENJ zijn de metaverse tokens om te kopen en dit is waarom

AXS, SAND en ENJ zijn de metaverse tokens om te kopen en dit is waarom

Axie Infinity AXS/USD is een van de meest populaire op blockchain gebaseerde handels- en vechtspellen die er zijn. AXS is het native cryptocurrency token.

The Sandbox SAND/USD is een op blockchain gebaseerde virtuele wereld waarmee spelers digitale activa kunnen creëren, bouwen, kopen en zelfs verkopen. SAND is het native cryptocurrency token dat het mogelijk maakt.

Enjin Coin ENJ/USD is een ecosysteem van onderling verbonden, op blockchain gebaseerde gamingproducten, waarbij ENJ de digitale waardeopslag is die wordt gebruikt om de waarde van activa zoals NFT’s te ondersteunen.

Moet u Axie Infinity (AXS) kopen?

Op 21 december had Axie Infinity (AXS) een waarde van $ 96.

Om een betere indicatie te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het AXS token, zullen we het hoogste punt aller tijden en de prestaties van vorige maand bespreken.

De hoogste waarde aller tijden van het AXS token was op 6 november, waar het $ 164,90 in waarde bereikte.

Op 19 november had de token zijn laagste waarde van de maand op $ 123,09. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 41,81 of met 25%.

Van 19 november tot 21 december daalde het token echter met nog eens $ 27,09 of met 22%.

Met dit in gedachten bevinden we ons op een moment waarop AXS zich op een van zijn goedkopere punten van waarde bevindt en het de moeite waard is om te kopen, aangezien het het potentieel heeft om eind januari 2022 $ 110 te bereiken.

Moet u The Sandbox (SAND) kopen?

Op 21 december had The Sandbox (SAND) een waarde van $ 5,09.

Om te zien wat dit waardepunt betekent voor het SAND token, zullen we de hoogste waarde aller tijden naast de prestaties van vorige maand bespreken.

Op 10 november had de SAND token zijn laagste waarde op $ 2,16.

De hoogste waarde aller tijden van The Sandbox (SAND) token was op 25 november, toen de token $ 8,40 in waarde bereikte. Hier kunnen we zien dat van 10 november tot 25 november het SAND-token in waarde is gestegen met $ 6,24 of met 288%.

Van 25 november tot 21 december is het token echter in waarde gedaald met $ 3,31 of met 39%.

Met dit in gedachten heeft SAND het potentieel om tegen eind januari 2022 $ 6 te bereiken, wat het een solide aankoop maakt tegen de huidige prijs.

Moet u Enjin Coin (ENJ) kopen?

Op 21 december had Enjin Coin (ENJ) een waarde van $ 2,40.

Om een indicatie te krijgen van wat dit waardepunt precies betekent voor de ENJ token, zullen we de prestaties van de token in november bespreken, evenals de hoogste waarde ooit.

Het laagste punt van waarde dat ENJ in november had, was op 1 november, toen het token een waarde van $2,42 had.

De hoogste waarde aller tijden van de Enjin Coin (ENJ) token was op 25 november, toen het een waarde van $ 4,82 bereikte.

Dit geeft ons een indicatie dat Enjin Coin in november in waarde is gestegen met $ 2,4 of 99%.

Van 25 november tot 21 december is het token echter in waarde gedaald met $ 2,42 of met 50%.

Dat gezegd hebbende, had Enjin Coin (ENJ) het potentieel om eind januari 2022 opnieuw $ 4 te bereiken, wat het een solide aankoop maakt.

The post AXS, SAND en ENJ zijn de metaverse tokens om te kopen en dit is waarom appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*