Crypto-Prijzen.nl

AXS prijsbeweging: hoe zal de lancering van Origin zijn waarde beïnvloeden?

AXS prijsbeweging: hoe zal de lancering van Origin zijn waarde beïnvloeden?

Axie Infinity AXS/USD is in wezen een Ethereum token dat wordt gebruikt om Axie Infinity van stroom te voorzien, een op blockchain gebaseerd spel waarmee spelers samen met hun huisdieren kunnen strijden, verzamelen en een koninkrijk kunnen bouwen.

Dit token speelt een belangrijke rol binnen het ecosysteem, aangezien de AXS houders beloningen kunnen claimen voor het inzetten van hun tokens, het spelen van de games of zelfs het deelnemen aan bestuursstemmingen.

De lancering van Origin als katalysator voor groei

Axie Infinity Origin wordt tegen het einde van Q1, 2022 gelanceerd, wat snel nadert.

Axie Infinity zal zijn Origin update eerst alleen op desktopcomputers lanceren; na verloop van tijd zal de update echter ook met meer functies naar mobiele platforms worden uitgerold.

Deze nieuwe versie heeft als doel meer spelers aan te trekken, de retentie te vergroten en het algehele spelplezier te verbeteren.

Axie Infinity deed aanvankelijk de aankondiging op zijn officiële Twitter account dat Origin (Battles V3) net om de hoek is, en de zachte lancering van deze update zal gefaseerd plaatsvinden.

Moet u Axie Infinity (AXS) kopen?

Op 25 maart 2022 had Axie Infinity (AXS) een waarde van $ 73,19.

Om ons een beter beeld te geven van wat voor soort waarde dit is voor het AXS cryptocurrency token, zullen we de hoogste waarde ooit overschrijden, naast de prestaties gedurende de periode van de vorige maand.

De hoogste waarde ooit van Axie Infinity (AXS) werd bereikt op 6 november 2021, toen het token een waarde van $ 164,90 bereikte.

Het hoogste punt van waarde van Axie Infinity (AXS) in februari was op 7 februari, toen het een waarde van $ 71,22 bereikte.

Het laagste waardepunt was daarentegen op 24 februari, toen de token daalde tot $ 42,63. Dit betekent dat het token in waarde is gedaald met $ 28,59 of met 40%.

Van de periode van 24 februari tot 25 maart is de token echter in waarde gestegen met $ 30,56 of met 71%. Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat AXS eind maart 2022 een waarde van $ 77 zal bereiken.

Het bericht AXS prijsbeweging: hoe zal de lancering van Origin zijn waarde beïnvloeden? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*