Crypto-Prijzen.nl

AXS in de top 50 meest waardevolle crypto projecten, is nu het juiste moment om te kopen?

AXS in de top 50 meest waardevolle crypto projecten, is nu het juiste moment om te kopen?

Axie Infinity AXS/USD is een van de meest populaire blockchain games geworden die er zijn.

Oorspronkelijk geïnspireerd door games zoals Pokémon, biedt het flexibele gameplay waarmee spelers verschillende huisdieren kunnen krijgen, die allemaal bekend staan als “Axies”, die kunnen worden grootgebracht, worden gebruikt voor gevechten en zelfs worden verhandeld in het hele ecosysteem.

De toenemende populariteit als katalysator voor groei

Op basis van statistieken van Google Trends (GT) gegevens kunnen we zien dat de zoekopdracht voor Axie Infinity de meeste tractie heeft gekregen die een term kan krijgen voor de week tussen 11 en 17 juli.

Sterker nog, als we verder kijken met Similarweb, kunnen we zien dat de website in april van start ging, met de grootste piek in juni, waar het nu 22,6 miljoen bezoeken heeft.

Bovendien is het handelsvolume van Axie Infinity (AXS) in de afgelopen 24 uur met 20% gestegen, wat wijst op een verhoogde interesse in de cryptocurrency en het spel als geheel.

Moet u Axie Infinity (AXS) kopen?

Op 17 augustus was Axie Infinity (AXS) $ 69,76 waard.

Dat gezegd hebbende, de hoogste waarde aller tijden is eigenlijk heel dichtbij, op $ 75,73 die op 11 augustus werd behaald. Dat is slechts een verschil van 8%, wat aangeeft dat het potentieel zou kunnen hebben om terug naar die waarde te klimmen.

Bovendien is de recente groei ronduit verbluffend. Als we bijvoorbeeld naar juli kijken, op 1 juli, had het zijn laagste waarde op $ 5,54, en het steeg tot $ 52,18 op 27 juli. Dat is een stijging van 841% gedurende de maand.

Dat gezegd hebbende, Axie Infinity (AXS) is een waardevolle aankoop, vooral gezien de recente populariteit en enorme groei.

Het behaalde de hoogste punten die een term kan krijgen op Google Trends, namelijk 100, en het zag 22,6 miljoen websitebezoeken. Bovendien is het handelsvolume hierdoor met 20% toegenomen, en het is duidelijk dat het potentieel van het spel enorm is en het in de toekomst veel meer spelers zal verzamelen.

Als we bovendien naar gegevens van IntoTheBlock kijken, kunnen we zien dat AXS in de afgelopen 7 dagen $ 15,39 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000 zag.

Axie Infinity plaatste zich in de top 50 van cryptocurrency projecten en staat momenteel op 35.

Wat betreft het potentieel dat de munt heeft bij het klimmen, is het duidelijk dat het geen tekenen van stoppen vertoont en zelfs beter kan presteren dan zijn hoogste punt ooit en in dit tempo kan groeien tot mogelijk $ 77 tegen eind augustus.

The post AXS in de top 50 meest waardevolle crypto projecten, is nu het juiste moment om te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*