Crypto-Prijzen.nl

Axie infinity wordt de eerste game die meer dan $1 miljard aan NFT’s verkoopt

Axie infinity wordt de eerste game die meer dan $1 miljard aan NFT’s verkoopt

Axie Infinity AXS/USD is een van de meest virale games op Ethereum, waar bijna een vijfde van de verkopen in de afgelopen week plaatsvond en driekwart in de afgelopen maand werd afgerond.

Het heeft de titel de eerste NFT game te zijn die meer dan $ 1 miljard aan omzet heeft behaald. Axie Infinity zelf is een eenvoudig spel waarin je vecht tegen monsters die verschillende statistieken hebben die bepalen hoe goed ze kunnen presteren in gevechten met andere spelers. Het feit dat cryptocurrencies in het spel zijn opgenomen, maakt het een stuk lucratiever en stimuleert spelers om geld uit te geven en te verdienen tijdens het spelen van het spel.

Het resultaat hiervan is echter dat de game duur is, aangezien een enkel Axie Infinity monster honderden dollars kan kosten.

De belangrijkste aantrekkingskracht van het spel is dat spelers hun Axie Infinity tokens op secundaire markten kunnen verkopen, dat ze er niet aan vast zitten en dat ze op deze manier kunnen verdienen. AXS wordt gebruikt voor governance en fungeert als aandelen met stemrecht.

Hoe beïnvloedt deze nieuwe titel van het spel de prijs en is het de moeite waard om in te investeren?

Moet u investeren in Axie Infinity (AXS)?

Op 9 augustus was de waarde van Axie Infinity (AXS) $ 43,37.

Het bereikte zijn hoogste punt ooit op 27 juni met een waarde van $ 52,17. Dit betekent dat de waarde in augustus met 17% is gedaald.

Om een beter beeld te krijgen van de recente waardeverschuivingen, zullen we de waarde ervan in juli analyseren. Het laagste punt was op 20 juli met een waarde van $ 14,27. Toen, op 27 juli, schoot de waarde omhoog naar $ 52,18. Dit leidde tot een stijging van 265%.

Volgens IntoTheBlock heeft AXS in de afgelopen 7 dagen $ 21,23 miljoen ontvangen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat de waarde van Axie Infinity (AXS) eind augustus zal stijgen tot $ 56,38, aangezien het een van de grootste en populairste Ethereum spellen is.

Naarmate cryptocurrencies steeds populairder worden en gamers iets zoeken om te spelen, is de kans groot dat ze uiteindelijk het spel zullen kiezen met de grootste community en variëteit als het gaat om niet-fungible tokens (NFT’s), zodat ze er deel van kunnen uitmaken, en dit is wat de waarde van AXS in de toekomst nog verder zal doen stijgen.

The post Axie infinity wordt de eerste game die meer dan $1 miljard aan NFT’s verkoopt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*