Crypto-Prijzen.nl

Axie Infinity stijgt te midden van groeiende marktondersteuning

Axie Infinity stijgt te midden van groeiende marktondersteuning

Axie Infinity (AXS/USD) was eind maart getuige van een aanzienlijke duik na een hack van $ 620 miljoen op het Ronin netwerk. De hack heeft het schema verstoord waarvoor Axie Infinity ontwikkelingen op het netwerk zou onthullen.

Ondanks deze negatieve ontwikkelingen in het ecosysteem, lijkt de prijs van AXS onverstoord. In de afgelopen 24 uur heeft AXS een sterk herstel doorgemaakt, met een winst van 9,4%. AXS handelde op het moment van schrijven op $ 70,02.

AXS maakt een opwaartse trend

De prijs van AXS heeft de afgelopen 24 uur een fors herstel doorgemaakt. Gedurende deze tijd is het token gestegen van $ 63 naar $ 74. Hoewel het iets is gedaald ten opzichte van de 24-uurs hoogtepunten, duidt het nog steeds op een bullish sentiment, en er zouden meer winsten op komst kunnen zijn.

Als AXS blijft winnen, zal het het weerstandsniveau opnieuw testen op $ 74. Als het doorbreekt, kan het token mikken op $ 78, waarna een verdere uptrend het token in staat zal stellen de volgende richtprijs van $ 85 te testen.

Momenteel helpt de marktondersteuning AXS bij het prijsherstel, en als dit standhoudt, zou het token nieuwe hoogtepunten kunnen blijven creëren. Deze marktondersteuning kan echter ook mislukken, wat kan leiden tot neerwaartse druk van AXS.

Als AXS daalt, is het onmiddellijk te testen ondersteuningsniveau $ 65. Als de verkoopdruk nog steeds sterk is, zou een duik richting $ 58 kunnen worden waargenomen.

Axie Infinity stelt lancering Origin game uit

Na de massale hack op het Ronin netwerk heeft Axie Infinity aangekondigd dat de Origin play-to-earn game niet meer op de eerder vastgestelde datum zou worden uitgebracht. De lanceringsdatum was aanvankelijk vastgesteld op 31 maart, maar is nu verschoven naar 7 april.

Het team merkte op dat de game al beschikbaar was voor een zachte lancering. Het werkte echter samen met de engineering- en beveiligingsteams om de effecten van de beveiligingsinbreuk te onderzoeken. Na de beoordeling zou het team zich concentreren op de release van de game. De Origin game zal worden gedownload via de Mavis Hub zodra deze officieel is gelanceerd op 7 april.

Het bericht Axie Infinity stijgt te midden van groeiende marktondersteuning verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*