Crypto-Prijzen.nl

Axie Infinity prijsvoorspellingen: gamers keren AXIE de rug toe en investeren in MCADE-tokens

Axie Infinity prijsvoorspellingen: gamers keren AXIE de rug toe en investeren in MCADE-tokens

De prijsvoorspelling van Axie Infinity is, na de recente problemen van het platform, misschien niet zo optimistisch als de afgelopen jaren. Beleggers die investeren in crypto hebben het vertrouwen in het project verloren en de game trekt met de maand steeds minder spelers aan.

De hype rond de Metacade (MCADE) token presale is daarentegen gegroeid in de blockchain-gaming ruimte. Lees verder om erachter te komen waarom deze twee projecten de komende jaren een zeer verschillende toekomst lijken te hebben, aangezien de prijsvoorspellingen van Metacade en Axie Infinity volledig zijn geanalyseerd.

Metacade is zonder twijfel de beste investering in blockchain-gaming op dit moment

De prijsvoorspellingen van Metacade en Axie Infinity zijn verdeeld: de ene is optimistisch en de andere teleurstellend. Blockchain-gaming is al jaren een belangrijk ontwikkelingsgebied in Web3, en hoewel Axie Infinity al een groot deel van die tijd een van de grootste namen in het gebied is, heeft het project sinds november 2021 meer dan 95% van zijn waarde verloren.

Axie Infinity trekt nu een fractie van het totale aantal gebruikers dat het in het verleden deed. Op een gegeven moment ondersteunde het platform dagelijks meer dan 2 miljoen gebruikers, maar dit cijfer is nu gedaald tot ongeveer 200.000 live gebruikers. Dit heeft de toekomstige prijsvoorspelling van Axie Infinity geschaad.

Voor beleggers die investeren in crypto die op zoek zijn naar kansen met een hoog potentieel in blockchain-gaming, is de Metacade-presale ongetwijfeld de beste optie op dit moment. Het is een uitgebreid GameFi-platform dat de belangrijkste sociale hub voor de hele blockchain-gaming ruimte zou kunnen worden en dat al 3 ronden van de presale heeft uitverkocht.

Wat is Axie Infinity (AXS)?

Axie Infinity is een digitaal ruilkaartspel waarmee spelers virtuele huisdieren genaamd Axies kunnen kopen, verkopen en verzamelen. Axies zijn er in veel verschillende vormen en maten en hebben een verscheidenheid aan aanpassingsmogelijkheden die gebruikers kunnen toepassen.

Spelers strijden tegen elkaar in online wedstrijden met behulp van hun Axies, die afhankelijk van hun kenmerken speciale krachten en unieke mogelijkheden hebben. De game is play-to-earn, wat betekent dat spelers AXS-tokens kunnen verdienen voor het winnen van veldslagen, het voltooien van uitdagingen en het doorlopen van de game.

Zal AXS $100 bereiken?

Het hoogste punt ooit voor het AXS-token is $165, maar de huidige prijsvoorspelling van Axie Infinity is veel lager. In die tijd trok Axie dagelijks enkele miljoenen gebruikers en was het het leidende blockchain-gaming platform in heel Web3.

De prestaties van Axie Infinity in 2022 werden echter verslechterd na de grootste hack in de geschiedenis van DeFi. In totaal ging $612 miljoen verloren toen Axie’s Ronin Bridge werd gehackt. Het was een grote inbreuk op de beveiliging die het vertrouwen van beleggers heeft beschadigd. Experts vragen zich af of Axie ooit kan terugkeren naar zijn vorige recordhoogte.

Voor nu is de Axie Infinity-prijsvoorspelling $60. Het token zou zijn huidige bearish trend in de loop van de tijd moeten omkeren, maar het ondervindt sterke weerstand op dit prijsniveau.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade is een gloednieuw blockchain-gaming platform dat een reeks verschillende games aanbiedt in zijn play-to-earn (P2E) arcade. De Metacade wordt ook een centrale hub voor liefhebbers van blockchain-gaming, die gebruikers in contact brengt met uitgebreide crypto-verdienmogelijkheden en waardevolle informatie over blockchain-gaming.

Gebruikers kunnen de nieuwste trends zien, contact maken met andere gamers en gebruik maken van een scala aan digitale diensten die speciaal zijn ontworpen voor de Web3-community. Metacade is gebouwd voor en door gamers, en zal zijn gebruikers een ongekend niveau van waarde bieden, inclusief Web3-vacatures.

Hoe werkt MCADE?

De P2E-arcade van Metacade biedt een verscheidenheid aan games, variërend van klassieke titels tot gloednieuwe ervaringen. Alle games in de Metacade hebben geïntegreerde crypto-beloningen en gebruikers hebben ook toegang tot betaalde toegangstoernooien met grote prijzen die worden betaald in MCADE-tokens.

Daarnaast zal de create-to-earn functie van Metacade gebruikers belonen voor het maken van content en bijdragen aan het platform. Of het nu gaat om het plaatsen van game beoordelingen, het delen van blockchain-gaming-alfa of interactie met andere leden van de community, Metacade zal MCADE-tokenbeloningen bieden aan de maker van de content.

De Metacade community heeft ook toegang tot parttime en fulltime vacatures via de work-to-earn functie. Vacatures zullen regelmatig op de site worden geadverteerd, waardoor de community de kans krijgt om hun carrière in Web3 een vliegende start te geven en daarbij een crypto-inkomen te verdienen.

Zal MCADE $5 bereiken?

De presale van MCADE-tokens is tot nu toe enorm succesvol geweest. Er is meer dan $3,5 miljoen geïnvesteerd en het project heeft tijdens het evenement zijn aanhang op sociale media meer dan verdubbeld. In 2023 gaat de Metacade live en zullen steeds meer mensen dagelijks gebruik maken van het platform.

De prijsvoorspelling voor MCADE is aanzienlijk meer bullish dan de Axie Infinity prijsvoorspelling, waarbij experts suggereren dat het token in 2025 de $5 zou kunnen bereiken. De volgende crypto bullmarkt zal de eerste van Metacade zijn, en het token zou krankzinnige winsten kunnen gaan boeken naarmate het in de komende jaren groeit.

Is MCADE het waard om te kopen?

De MCADE presale is een van de beste investeringsmogelijkheden die momenteel beschikbaar zijn. Nu de prijsvoorspelling van Axie Infinity er teleurstellend uitziet, kunnen beleggers die investeren in crypto die op zoek zijn naar grote winsten in blockchain-gaming beter MCADE kopen.

MCADE-tokens worden echter steeds duurder. De prijs zal tijdens de presale stijgen van $0,008 naar $0,02, waardoor beleggers die investeren in crypto slechts een korte tijd hebben om te kopen tegen de huidige prijs van $0,012. MCADE zal naar verwachting tijdens elke presale ronde uitverkocht zijn, dus zorg ervoor dat je koopt voordat het te laat is!

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

Het bericht Axie Infinity prijsvoorspellingen: gamers keren AXIE de rug toe en investeren in MCADE-tokens verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*