Crypto-Prijzen.nl

Axie Infinity prijsvoorspelling nu de metaverse industrie boomt

Axie Infinity prijsvoorspelling nu de metaverse industrie boomt

De prijs van Axie Infinity (AXS/USD) bevindt zich de laatste tijd in een krap bereik, aangezien de spectaculaire rally van vorige maand vervaagt. AXS handelt op $ 135, wat een paar punten lager is dan het hoogste punt ooit van meer dan $ 165. De totale marktkapitalisatie is gestegen tot meer dan $ 8 miljard, waarmee het de 24e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Momentum vervaagt

Axie Infinity is een groot blockchain project dat zich op de convergentie bevindt van de metaverse, gaming en non-fungible tokens (NFT). Het project stelt mensen in staat om virtueel games te maken en te spelen. Deze gamers worden vervolgens beloond met het AXS token dat vervolgens kan worden omgezet in geld.

Axie Infinity is ongelooflijk populair geworden onder gebruikers. Het heeft elke dag miljoenen gebruikers van over de hele wereld.

Het platform bevindt zich tegenwoordig in een van de snelstgroeiende gebieden in technologie. Ten eerste is gaming een miljardenindustrie die naar verwachting in de loop van de jaren zal blijven groeien. Ten tweede genereert de NFT industrie elke maand miljoenen aan verkopen. En het is een relatief kleine industrie die in de toekomst veel zal groeien.

Gegevens verzameld door Crypto Slam laten bijvoorbeeld zien dat Axie Infinity in de afgelopen 24 uur NFT’s heeft verkocht ter waarde van meer dan $ 25 miljoen.

Ten derde bevindt Axie Infinity zich in de metaverse industrie. Dit is een industrie waar mensen met elkaar communiceren in een virtueel ecosysteem. Het is een industrie die naar verwachting zo snel zal groeien. Inderdaad, in een verklaring vorige week kondigde Facebook aan dat zijn houdstermaatschappij bekend zal worden als Meta. Meta is de korte vorm voor metaverse.

En in een andere verklaring op maandag kondigde Microsoft aan dat het de industrie betrad. De eerste oplossingen in de branche zullen worden opgenomen in Microsoft Teams, dat digitale avatars zal hebben. Het bedrijf hoopt dat het in de toekomst meer vergelijkbare oplossingen zal introduceren.

Axie Infinity prijsvoorspelling

Axie Infinity Price

De 4-uur grafiek laat zien dat de AXS prijs de laatste tijd in een krap bereik zit. Deze consolidatie vond plaats nadat het in oktober een grote rally had georganiseerd. De prijs blijft boven de stijgende trendlijn die in het zwart wordt weergegeven. Het ligt ook iets onder het belangrijkste weerstandsniveau van $ 155, het hoogste niveau in oktober.

Daarom is er een mogelijkheid dat de Axie Infinity prijs binnenkort een bullish doorbraak zal hebben. Deze uitbraak zal worden bevestigd als het erin slaagt om boven de weerstand van $ 155 te komen.

The post Axie Infinity prijsvoorspelling nu de metaverse industrie boomt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*