Crypto-Prijzen.nl

Axie Infinity is de afgelopen 7 dagen met 480% gestegen

Axie Infinity is de afgelopen 7 dagen met 480% gestegen

De populariteit van de blockchain gaming industrie is exponentieel gestegen en er is één crypto die de krantenkoppen haalt in de industrie en dat is de Axie Infinity. In de afgelopen 7 dagen is Axie Infinity met 480% gestegen, wat de aandacht trok van veel crypto investeerders.

Invezz heeft de plotselinge toename van de interesse voor de cryptovaluta opgemerkt en achtte het daarom opportuun om dit artikel samen te stellen om investeerders te helpen die zich afvragen hoe en waar ze de cryptovaluta kunnen kopen. Dit artikel beschrijft hoe en waar u de Axie Infinity kunt kopen, wat het is en wat de prijsvoorspelling is

Hoe en waar kunt u de Axie Infinity munt online kopen

Axie Infinity tokens kopen is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is zoeken naar een goede cryptobeurs die het token heeft vermeld, u aanmelden voor een account als u er geen heeft (als u een account heeft, logt u gewoon in), zoekt u naar Infinity online token en klikt u op kopen. De beurs zou u de beschikbare betalingsopties moeten tonen die ofwel fiat of crypto kunnen gebruiken.

Invezz heeft grondig onderzoek gedaan naar enkele van de beste beurzen waar u de Axie Infinity kunt kopen en hier zijn de top beurzen.

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Axie Infinity?

Axie Infinity munt (AXS) is de governance cryptocurrency die wordt gebruikt in het blockchain netwerk van Axie Infinity games.

Naast het verhandelen van de AXS tokens op verschillende cryptobeurzen, krijgen AXS houders de kans om te stemmen over kwesties die van invloed zijn op hoe het blockchain netwerk van de Axie Infinity game zal bewegen. Het biedt een unieke benadering van blockchain gamingplatforms, aangezien de meeste belangrijke beslissingen door ontwikkelaars worden genomen.

AXS houders krijgen de kans om over problemen te stemmen door hun AXS tokens uit te zetten en verdienen daarbij ook meer AXS tokens.

Moet ik vandaag Axie Infinity kopen?

Als u wilt deelnemen aan belangrijke beslissingen op het Axie Infinity spelplatform, dan moet u de Axie Infinity munten bezitten.

Naast de kans om deel te nemen aan het bestuur van het Axie Infitinty spelplatform, kunt u de munt ook op verschillende beurzen verhandelen. De markt voor cryptocurrency is echter erg volatiel en u moet voorzichtig handelen om enorme verliezen te voorkomen.

Axie Infinity prijsvoorspelling

Volgens de recente marktprijsbewegingen van de Axie Infinity munt, kan de munt een bullish trend blijven registreren. Het voorspellen van de prijsbewegingen op de cryptocurrency markt is echter altijd een moeilijke taak, omdat de markt erg volatiel is en op elk moment voor verrassingen kan zorgen.

Social media aandacht voor Axie Infinity

The post Axie Infinity is de afgelopen 7 dagen met 480% gestegen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*