Crypto-Prijzen.nl

Axie Infinity, Enjin Coin en Chiliz signaleren bullish vooruitzichten

Axie Infinity, Enjin Coin en Chiliz signaleren bullish vooruitzichten

Axie Infinity AXS/USD is een op blockchain gebaseerd handels- en vechtspel waar veel spelers van lijken te genieten, omdat het token in waarde stijgt. Enjin Coin ENJ/USD biedt op blockchain gebaseerde gamingproducten.

Chiliz CHZ/USD is een toonaangevende digitale valuta voor sport en entertainment. Ze markeren allemaal de toekomst van verzamelobjecten en de waarde van in-game activa.

Moet u Axie Infinity (AXS) kopen?

Op 27 juli had Axie Infinity (AXS) een waarde van $47.

Om de waarde ervan te analyseren en te voorspellen, zullen we historisch naar de hoogte- en dieptepunten kijken.

AXS had zijn hoogste punt ooit op $ 49,33 op 27 juli.

Als we kijken naar de prestaties van juni, zat AXS de hele maand rond de $ 4.

Toen we echter de volgende maand, op 7 juli, analyseerden, sprong het voor het eerst naar $ 16, wat een nieuw hoogtepunt in waarde markeerde. Op 13 juli zagen we het opnieuw stijgen naar $ 22 en op 15 juli naar $ 28.

Toen, op 24 juli, sprong het naar $ 47 en is sindsdien gestaag gestegen.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag AXS de afgelopen 7 dagen $ 67,81 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

In dit tempo heeft het AXS token het potentieel om eind juli de waarde van $ 55 te bereiken en eind augustus tot $ 60, wat het een waardevolle aankoop maakt.

Moet u Enjin Coin (ENJ) kopen?

Op 27 juli had Enjin Coin (ENJ) een waarde van $1,31.

Om de waarde ervan te analyseren en te voorspellen, kijken we naar de hoogte- en dieptepunten in de geschiedenis van ENJ.

ENJ had zijn hoogste punt ooit op 9 april op $ 3,94. Als we kijken naar de prestaties in juni, op 4 juni, werd ENJ gewaardeerd op $ 1,68. Toen, op 22 juni, zag het een van zijn laagste punten op $ 0,79.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag ENJ in de afgelopen 7 dagen $ 141,04 miljoen aan transacties van meer dan $ 100,00. Het zag ook een totale instroom van $ 39,25 miljoen in de afgelopen 7 dagen. ENJ zag zelfs $ 39,49 miljoen aan totale uitstroom van wisselkoersen in de afgelopen 7 dagen.

Dit geeft ons een duidelijk beeld van hoe hoog en hoe laag de munt in waarde is geworden. Op basis hiervan kunnen we verwachten dat de waarde tegen het einde van augustus weer zal stijgen naar het bereik van $ 1,50.

Moet u Chiliz (CHZ) kopen?

Op 27 juli had Chiliz (CHZ) een waarde van $ 0,25.

Laten we eens kijken hoe het historisch heeft gepresteerd.

CHZ zag zijn hoogste waarde ooit op 13 maart op $ 0,87.

Bij een analyse van zijn prestaties in juni, zag het een van zijn hoogste punten op $ 0,33 op 11 juni en een van zijn laagste op $ 0,15 op 22 juni.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag CHZ de afgelopen 7 dagen $ 140,52 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000. Het zag ook een totale instroom van $ 38,11 miljoen in de afgelopen 7 dagen. CHZ zag zelfs $ 45,26 miljoen aan totale uitstroom van valuta in de afgelopen 7 dagen.

Dit betekent dat het groeipotentieel heeft en we zouden het eind augustus terug kunnen zien stijgen naar $ 0,35 en dat maakt het een solide aankoop.

The post Axie Infinity, Enjin Coin en Chiliz signaleren bullish vooruitzichten appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*