Crypto-Prijzen.nl

Axie Infinity (AXS) rolt een stakingsprogramma uit

Axie Infinity (AXS) rolt een stakingsprogramma uit

Op Ethereum gebaseerde non-fungible token (NFT) game, Axie Infinity (AXS/USD) heeft aangekondigd dat het een stakingsprogramma heeft uitgerold voor zijn native token, Axie Infinity Shards.

De aankondiging merkte ook op dat Axie Infinity spelers beloningen zullen ontvangen voor het inzetten van hun AXS tokens. De beloningen worden binnen 24 uur geactiveerd om ervoor te zorgen dat alle tijdzones op tijd kunnen inzetten.

Het Axie Infinity team verklaarde dat staken een manier is om beloningen aan te bieden aan leden van de gemeenschap die hun AXS tokens voor de lange termijn hebben geblokkeerd, eraan toevoegend dat spelers AXS beloningen kunnen verdienen wanneer ze op het platform inzetten. Enkele van de mogelijkheden op de gaming-portal zijn het verzamelen, fokken, verhogen en verhandelen van NFT’s die bekend staan als Axies. Ze zijn uniek in hun sterke punten en eigenschappen, wat het spel een stuk leuker maakt.

Axie geeft meer tokens vrij via het beloningssysteem

Naast de mogelijkheid om beloningen te verdienen, is het team ook van plan om de deelnemers stemrecht te geven. Het biedt hen ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal besluitvormingsprocessen in de Axie gemeenschap. Op het moment van schrijven bezit Axie Infinity Community Treasury ongeveer 18 miljoen AXS tokens, goed voor ongeveer $1,4 miljard.

Het team is van plan om ongeveer 2 miljoen AXS tokens te verspreiden tijdens de eerste maanden van het stakingsprogramma. Het plan is om meer gebruikers en houders aan te moedigen deel te nemen aan het stakingsprogramma.

Momenteel zijn er van de vastgestelde limiet van 270 miljoen AXS tokens ongeveer 58 miljoen in omloop. Axie Infinity zegt dat het van plan is om de resterende tokens vrij te geven via staking voor ecosysteembeloning, gameplay en uitzetstructuren.

Meer mogelijkheden voor spelers om beloningen te verdienen

Axie Infinity werd in 2018 gelanceerd als een vecht- en handelsspel waarmee spelers verschillende acties op het platform kunnen uitvoeren. Sinds de lancering zijn de tokens nu genoteerd op verschillende cryptobeurzen en winnen ze aan populariteit binnen de NFT gemeenschap.

Naast het rechtstreeks kopen van de tokens, hebben spelers ook de mogelijkheid om in-game prestaties te verdienen door toernooien te winnen of hoog op ranglijsten te plaatsen.

The post Axie Infinity (AXS) rolt een stakingsprogramma uit appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*