Crypto-Prijzen.nl

Axie Infinity (AXS) blijft omhoog schieten; wint meer dan 30%

Axie Infinity (AXS) blijft omhoog schieten; wint meer dan 30%

Axie Infinity (AXS/USD), het native governance token van de op blockchain gebaseerde game Axie Infinity, heeft een stijgende lijn doorgemaakt en heeft aanzienlijke winsten geboekt. In de afgelopen maand is de munt meer dan 951% gestegen, ondanks het algehele bearish sentiment op de cryptomarkt. Als gevolg van deze astronomische stijging doorbrak de munt ook zijn vorige all-time high (ATH) en handelde hij hoger.

AXS/USD is de grootste stijger in de top-100 lijst van toonaangevende cryptocurrencies na een stijging van 33,83% in de afgelopen 24 uur om te handelen. Deze winsten zorgden er ook voor dat de munt eerder vandaag een nieuwe ATH behaalde na een stijging tot $ 32,22 (£ 23,46). Op het moment van schrijven heeft AXS een lichte neerwaartse correctie ondergaan om van eigenaar te wisselen voor $ 30,40 (£ 22,14). Deze waarde geeft een stijging van 5,646% weer sinds het begin van het jaar.

De munt bezet momenteel de 46e plaats op de CoinMarketCap lijst van de meest waardevolle cryptocurrencies, met een marktkapitalisatie van $ 1.868.748.674 (£ 1.360.495.753,39) en 60.907.500 tokens in omloop.

Redenen achter de bullish performance

Het speel-om-te-verdienen karakter van Axie Infinity is de grootste reden achter de recente prestaties van de munt. Het spel omvat het fokken, vechten en verhandelen van Axies, digitale huisdieren in de vorm van non-fungible tokens (NFT’s). Naar verluidt beschouwen spelers in economieën die een enorme klap hebben gekregen van de COVID-19 pandemie, de game als een bron van inkomsten. Als gevolg hiervan is het spelersbestand van de game snel uitgebreid, waardoor AXS verder moest groeien.

De dalende opbrengsten op de Bitcoin en DeFi markten zijn een andere factor die heeft bijgedragen aan het opdrijven van AXS. Volgens het hoofd onderzoek bij Synergia Capital, Denis Vinokourov, is er een grote stroom van geld naar de NFT ruimte. Als zodanig helpt de populariteit van Axie Infinity in de NFT ruimte het token ook te stijgen.

Axie Infinity heeft PancakeSwap ook omvergeworpen om de meest winstgevende gedecentraliseerde applicatie (dApp) van de maand te worden. Volgens gegevens van Token Terminal heeft de game de afgelopen 30 dagen $ 102 miljoen (£ 74,30 miljoen) aan protocolinkomsten binnengehaald. Daarentegen behaalde PancakeSwap slechts $ 11,4 miljoen (£ 8,30 miljoen), terwijl het grootste DeFi protocol van Ethereum, Curve, slechts $ 1,5 miljoen (£ 1,09 miljoen) aan inkomsten genereerde. Als gevolg van deze uitstekende prestaties is AXS populair geworden onder crypto adopteerders, een prestatie die heeft bijgedragen aan de rally.

The post Axie Infinity (AXS) blijft omhoog schieten; wint meer dan 30% appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*