Crypto-Prijzen.nl

Axe kondigt Dogecoin bodyspray aan — Dogecan

Axe kondigt Dogecoin bodyspray aan — Dogecan

Dogecoin haalt opnieuw de krantenkoppen, deze keer dankzij een populaire maker van mannelijke verzorgingsproducten, Axe. Volgens de recente aankondiging van het bedrijf bereidt het zich voor op de lancering van een beperkte oplage van Dogecan – een bodyspray met een Dogecoin thema.

Axe kondigde deze nieuwe serie op Twitter aan en volgens wat tot nu toe bekend is, zullen Dogecans gratis aan mensen worden uitgedeeld. Het enige dat gebruikers hoeven te doen om in aanmerking te komen voor het ontvangen van Dogecoin lichaamsspray, is zich te registreren op de website van Axe. Een ding om op te merken is echter dat de promotie alleen DOGE fans uit de VS omvat.

Ondertussen is Axe al begonnen met de Dogecan promotie door een aantal vroege samples uit te sturen. De samples werden naar meerdere populaire DOGE persoonlijkheden gestuurd, zoals Billy Markus, een van de mede-oprichters van de munt. Dan was er Lil Mook, een populaire muzikant en een grote Dogecoin promotor. En ten slotte stuurde het bedrijf ook een voorbeeld naar Dogecoin Rise – een populair DOGE georiënteerd Twitter account.

Axe plande dit al een tijdje

Terugkijkend lijkt het erop dat Axe deze campagne al maanden aan het plannen is. Het plaagde de gemeenschap oorspronkelijk in april, toen het zei dat het een crypto-geurende bodyspray zou maken als DOGE erin slaagt boven de $ 1 te stijgen.

Helaas is DOGE nooit zo hoog geklommen, maar het bedrijf lijkt te hebben besloten om de spray toch te maken en beschrijft het als een ‘dang-musk’. Naast de deodorant zit er ook een kaartje in de verpakking met de tekst “We gaan naar de maan, in dit blikje vind je het crypto vertrouwen dat je nodig hebt om daar te komen.”

Zoals alle cryptocurrencies heeft DOGE/USD een aanzienlijke prijsdaling meegemaakt sinds het medio mei zijn ATH van $ 0,73 bereikte. Twee en een halve maand later, en de prijs van de munt is 76% lager en staat momenteel op $ 0,17.

The post Axe kondigt Dogecoin bodyspray aan — Dogecan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*