Crypto-Prijzen.nl

AVAX van Avalanche gaat live op het Nexo platform

AVAX van Avalanche gaat live op het Nexo platform

De native token van Avalanche (AVAX/USD) openbare blockchain is nu live op Nexo. Gebruikers van het platform, dat een pionier is geweest op het gebied van door crypto ondersteund krediet, kunnen nu op één plek handelen, kopen, sparen en lenen tegen AVAX.

Uitgebreide digitale financiële diensten sinds 2018

Nexo heeft zich sinds de oprichting in 2018 tot doel gesteld om uitgebreide financiële diensten naar de wereld van digitale activa te brengen. Het is een zeer efficiënte toegangspoort tot DeFi geworden, waardoor het groeiende gebruikersbestand van DeFi enthousiastelingen een grotere blootstelling kan krijgen aan steeds meer veelbelovende ecosystemen, waaronder Avalanche.

Het is nu mogelijk om AVAX rechtstreeks op het Nexo platform te kopen, maar ook om uit te lenen en te lenen tegen hun AVAX. Antoni Trenchev, mede-oprichter en Managing Partner van Nexo, merkte op:

Wij zijn van mening dat Avalanche heeft wat nodig is om te helpen bij het bouwen van de infrastructuur die nodig is om alle soorten digitale en tokenized activa te ondersteunen. Door AVAX te integreren, biedt Nexo liquiditeit die uiteindelijk de eetlust van ontwikkelaars in het Avalanche ecosysteem zal vergroten en tot welvaart zal leiden.

Snel, zeer aanpasbaar DeFi ecosysteem

Nexo koos Avalanche voor een samenwerking vanwege het snelle, zeer aanpasbare DeFi ecosysteem van laatstgenoemde en de brug die het ontwikkelt naar Ethereum (ETH/USD). Dit is mogelijk geworden door compatibiliteit met de programmeertaal Solidity, waardoor netwerkdeelnemers gemakkelijk overstappen en verbinding kunnen maken tussen ketens.

Een wereld met meerdere ketens omarmen

De indrukwekkende capaciteiten van Avalanche helpen de ruimte om de enorme voordelen van een wereld op meerdere ketens te omarmen. Dit vergemakkelijkt de interactie tussen netwerken en helpt bij het creëren van een grotere schaalbaarheid en functionaliteit.

Gebruikmakend van tientallen jaren FinTech ervaring

Nexo gebruikt de belangrijkste kennis van het team en hun decennialange FinTech ervaring met blockchain technologie om gebruikers te helpen de waarde van hun crypto activa te benutten en een nieuw, verbeterd en meer inclusief financieel systeem te creëren. Het platform biedt toegang tot de eigen valuta van 25 blockchainprojecten.

Bijna 3 miljoen mensen in meer dan 200 landen kunnen er transacties mee uitvoeren.

Profiteren van wijdverbreide crypto adoptie

Nexo zit op de golf van wijdverbreide crypto adoptie, ook door institutionele en particuliere beleggers, overheden en bedrijven. Uiteindelijk zullen alle belanghebbenden in staat zijn om gemakkelijk, veilig en ononderbroken transacties uit te voeren.

The post AVAX van Avalanche gaat live op het Nexo platform appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*