Crypto-Prijzen.nl

AVAX springt na de aankondiging van het incentiveprogramma

AVAX springt na de aankondiging van het incentiveprogramma

Avalanche AVAX/USD is een platform waarmee in wezen iedereen zijn eigen blockchains kan produceren, evenals gedecentraliseerde applicaties (dApps) die zijn gebouwd door Ava Labs.

Het is ontwikkeld als een oplossing om transactiesnelheden, centralisatie en schaalbaarheid te vertragen.

Het Avalanche Rush programma als katalysator voor groei

AVAX is het native cryptocurrency token van het Avalanche platform en heeft woensdag in waarde gesurft dankzij de aankondiging van een stimuleringsprogramma voor liquiditeitsmining van $ 180 miljoen, bedoeld om zijn schaal in de wereld van gedecentraliseerde financiën (DeFi) te vergroten.

Dit programma heet het Avalanche Rush incentive programma. Het is de bedoeling om Aave en Curve, twee van de grootste DeFi protocollen qua totale waarde vergrendeld (TVL), op Avalanche te lanceren.

Met deze stimulans kunnen we verwachten dat de activiteit op Avalanche zal toenemen. Dit zou op zijn beurt de vraag naar AVAX tokens doen toenemen, wat zou resulteren in een stijging van hun waarde.

De Avalanche Foundation lanceerde onlangs ook een liquiditeitsmining imitatie van $ 3 miljoen met BENQi , een liquiditeitsprotocol dat eigen is aan Avalanche, en zelfs Stake DAO werkte samen met Avalanche voor een stakingssamenwerking om innovatieve strategieën voor yield farming op te bouwen.

Moet u beleggen in Avalanche (AVAX)?

Op 19 augustus had Avalanche (AVAX) een waarde van $ 31.

Om een beter perspectief op deze prijs te krijgen, zullen we deze vergelijken met zijn hoogste punt ooit en met de recente prijsschommelingen.

Met betrekking tot zijn hoogste punt ooit, had het een waarde van $ 59,40 op 10 februari. Dit maakte de token, op dat moment 91% hoger in waarde.

Als we kijken naar de prestaties in juli, zien we dat het zijn hoogste punt had op 6 juli met een waarde van $ 14,13 en zijn laagste punt op 20 juli met een waarde van $ 9,45. Dit duidde op een waardedaling van 33% in de loop van de maand.

Op 18 augustus, voordat de aankondiging live ging, was de waarde $ 21,66, en daarna steeg het naar het hoogste punt van $ 32,78 op 19 augustus voordat het terugviel naar $ 31. Dit betekent dat het token na de aankondiging met 50% is gegroeid.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat de waarde van het AVAX token eind augustus zal stijgen tot $ 43,2.

Wanneer Aave en Curve inderdaad onderdeel worden van Avalanche, kunnen we de prijs mogelijk zelfs hoger zien gaan dan de hoogste waarde ooit van $ 59,40, omdat dit de grootste DeFi protocollen zijn in termen van TVL.

The post AVAX springt na de aankondiging van het incentiveprogramma appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*