Crypto-Prijzen.nl

Avalanche prijsvoorspelling: AVAX gaat tegen de trend in

Avalanche prijsvoorspelling: AVAX gaat tegen de trend in

Avalanche

De Avalanche (AVAX/USD) prijs stond woensdag in het groen, terwijl andere cryptocurrency prijzen onder druk bleven staan. Het AVAX token wordt verhandeld op $63,42, wat ongeveer 20% boven het laagste niveau deze week is.

AVAX houdt stand

Avalanche is een blockchain technologie die ontwikkelaars helpt bij het bouwen van alle soorten gedecentraliseerde applicaties. In de afgelopen paar maanden is het Avalanche ecosysteem uitgegroeid tot games, niet vervangbare tokens en zelfs Decentralized Finance (DeFi) platforms.

Deze groei heeft de AVAX prijs aanzienlijk hoger geduwd. Het is sinds begin augustus met meer dan 400% gestegen, waardoor het een van de best presterende netwerken is.

Tegelijkertijd is de rangorde onder cryptocurrencies ook verbeterd. Het is van de jaren 50 naar positie 13 verplaatst. Andere munten waarvan de parabolische rally hen naar de top heeft geduwd, zijn Solana, Dogecoin en Binance Coin.

De Avalanche prijs is gestegen vanwege de algehele groei van het ecosysteem. Uit gegevens verzameld door DeFi Llama blijkt bijvoorbeeld dat er al ongeveer 34 DeFi platforms in zijn ecosysteem zijn. Dit maakt het het vierde platform na Ethereum, Binance Chain en Polygon. Het DeFi ecosysteem heeft een totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $ 2,7 miljard. Enkele van de grootste DeFi apps op Avalanche zijn Benqi en Trader Joe.

Ondertussen verwachten analisten dat het platform zal blijven groeien. Vorige week heeft Avalanche Labs bijvoorbeeld $ 230 miljoen opgehaald bij een groep investeerders onder leiding van Dragonfly en CMS Holdings. Het bedrijf zal het fonds gebruiken om ontwikkelaars te stimuleren om het platform in te bouwen.

Later vandaag zal de Avalanche prijs reageren op het besluit van de Federal Reserve. In theorie zou een agressieve Fed bearish moeten zijn voor Avalanche en andere cryptocurrency prijzen.

Avalanche prijsvoorspelling

Avalanche Price

De 4-uur grafiek laat zien dat de AVAX prijs de afgelopen weken in een bullish trend zat. Zoals alle cryptocurrencies daalde het deze week scherp naarmate de Evergrande crisis voortduurde. Het ligt echter nog steeds zo’n 16% onder het hoogste punt.

De munt bevindt zich iets boven de Ichimoku wolk en de 25 en 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA). Het ligt ook boven het belangrijke ondersteuningsniveau van $ 58,83. Daarom lijkt het erop dat er een momentum gaande is dat de prijs aanzienlijk hoger zal duwen.

The post Avalanche prijsvoorspelling: AVAX gaat tegen de trend in appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*