Crypto-Prijzen.nl

Avalanche (AVAX) ziet een winst met dubbele cijfers

Avalanche (AVAX) ziet een winst met dubbele cijfers

Avalanche (AVAX/USD) maakte een grote opwaartse trend in de laatste maanden van 2021 dankzij het gebruik van het platform door gedecentraliseerde financiële (DeFi) projecten. Deze maand heeft het token echter een grote prijscorrectie ondergaan na een marktbrede uitverkoop.

Avalanche heeft de afgelopen maand met meer dan 30% verloren, en deze prijsbeweging is veroorzaakt door paniek in de markt, veroorzaakt door het nieuws dat de Amerikaanse Federal Reserve werkte aan een monetair beleid dat de groeiende inflatie in de VS zal beteugelen.

Avalanche kaatst terug

Eerder deze week was AVAX gedaald tot een dieptepunt in drie maanden van ongeveer $ 55. Het token is echter op weg naar herstel en op het moment van schrijven werd het verhandeld op $ 71 na een winst van 12%.

Als AVAX blijft winnen dankzij de steun van zowel kopers als de markt, kan het token het volgende weerstandsniveau testen op $ 75. Dergelijke niveaus werden vorige week bereikt voordat een scherpe bearish trend leidde tot een opmerkelijke prijsdaling.

Avalanche zou ook voorbij dit niveau kunnen komen en naar de volgende grote weerstand op $ 92 kunnen gaan. Dergelijke niveaus kunnen worden bereikt als de marktondersteuning een opwaartse trend registreert. Kopersondersteuning is nog steeds hoog omdat kopers op zoek zijn naar een token met een prijsactie. De mogelijkheid dat AVAX de opwaartse trend handhaaft, is dus aanzienlijk groot. Verhoogde activiteit op de blockchain zou kunnen helpen bij het herstel.

AVAX bears kunnen nog steeds gebeuren

Een bearish trend is nog steeds een mogelijkheid. Afgaand op de prestaties van de markt deze maand, hebben prijsherstel na enkele dagen geen stand gehouden. Dit wordt gedeeltelijk toegeschreven aan detailhandelaren die winst boekten toen de prijs laag was en nu op zoek zijn naar de token tegen de huidige prijs om te profiteren van het herstel.

Als AVAX daalt, kan het de lagere ondersteuning testen op $ 65. De kans om te dalen tot $ 62 en lager is ook aanzienlijk hoog, omdat de marktbears een nieuwe ronde van paniekverkopen kunnen veroorzaken. Deze dips zouden AVAX verder onder het weerstandsniveau kunnen duwen, waarbij het herstel uitsluitend afhangt van de steun van de markt.

La notizia Avalanche (AVAX) ziet een winst met dubbele cijfers era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*